Hotmail girişi ile Outlook kontrolü kolayca yapılıyor

Hotmail girişi yapmak oldukça basit

Hotmail girişi ile Outlook kontrolü kolayca yapılıyor

İnternet dünyasının vazgeçilmezi e posta sistemleridir. Bu noktada dünyanın en büyük e posta ağını oluşturan isen hotmail olarak göze çarpıyor. Milyonlarca insanın kullandığı sistem oldukça basit ve artık outlook adıyla hizmet veriyor.

Epostalarınızı düzenleyebilmeniz,göndeip alım yapabilmeniz için oldukça basit ve ücretsiz bir sistem kuran Hotmail / Outlook en popüler sistemdir. Ücretsiz olarak alacağınız hesap ile birlikte mail işlemlerinizin yanı sıra facebook gibi sosyal ağlaın yanı sıra tüm sitelerde üyeliklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu sistemdeki arşivleme yeni klasör yaratma gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.Ücretsiz olan bu hizmeti almak için Buraya tıklayın. Açılan sayfada yeni hesap açılımına tıkladıktan sonra size sunulan formu doldurduktan sonra hesabınız ücretsiz bir şekilde aktif olacaktır. 

hotmail.png


Öte yandan Outlook şifrenizi unutmanız durumunda bazı seçenekler mevcuttur. İlk olarak sözkonusu sitenin sayfasına giriş yaptıktan sonra "şifremi unuttum" butonuna tıklayın. Burada karşınıza çıkacak olan seçeneklerden telefon numarası ile, başka bir mail ile ve güvenlik sorusu cevabı ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER

Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem