Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor?

Kanal D yine iddialı bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor?

Kanal D yine iddialı bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Hayatımın Aşkı isimli dizinin fragmanları yayınlandı ve oldukça ilgi gördü. Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrollerini paylaştığı yeni dizinin Mayıs ayında yayına gireceği konuşuluyor.

Duygusal komedi tarzındaki Hayatımın Aşkı'nda Hande Doğandemir’in canlandırdığı Gökçe karakteri bir reklam ajansında çalışmaktadır ve henüz evlenmemiştir. Arkadaşlarının tamamı evli olan ya da evlilik hazırlığı içinde olan Gökçe bu durumdan artık bunalmıştır ve evlenmeyi kafasına koymuştur. Bu noktada bir sevgili arayışına giren Gökçe, patronu olan Serkan Çayoğllu’nun hayat verdiği Demir karakterini kendine hedef seçmiştir. Demir’le beraber olmak isteyen Gökçe’nin müttefiki ise Berk Hakman’ın canlandırdığı Kaan’dır . Bu zorlu yolda üç karakter hiç akıllarına gelmeyen maceralarla karşılaşacaktır.

Lucky Red Film&TV’nin yapımcılığını üstlendiği Hayatımın Aşkı dizisinin hikayesi Şebnem Aşkın’a ait. Senaryoyu ise Ekin Atalar ile Gökhan Horzum kaleme alırken yönetmenliği Hakan Kırkaviç üstleniyor.

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrolünde olduğu dizide rol alan diğer oyuncular ve karakterler ise şöyle;  Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem