Hayatımın Aşkı 8. bölümde romantik dans

Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanı çıktı

Hayatımın Aşkı 8. bölümde romantik dans

Kanal D ekranlarının yepyeni dizilerinden biri olan Hayatımın Aşkı 7. bölümü ile sevenleriyle buluştu. Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Yayınlanan fragmanda Gökçe ile Demir'in romantik bir dansta olduğu görülüyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU 

Demir, Duru'nun sürpriz ziyareti sonrası işi bıraktıktan sonra kendi reklam ajansını kurmak istemektedir. Ona en çok destek olan ise kuşkusuz Gökçe'dir. Zor zamanında Demir'in yanında olan Gökçe, onun yanından hiç ayrılmayarak işlerin yolunda gitmesi için çabalar. Bartu ise davulcu mafyasıyla büyük bir sıkıntıya girmiştir. Diğer taraftan Hikmet ise planını sürdürür. Rezzan başta olmak üzere, ailede herkes Hikmet2in hastalığına üzülmüştür. Ancaj Hikmet tam amacına ulaşacağı sırada Rezzan durumun farkına varmıştır. Hikmet’in bir oyun oynadığını, aslında hasta olmadığını öğrenince çok sinirlenir. Hikmet yaptığına pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için her yola başvurur.

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrolünde olduğu dizide rol alan diğer oyuncular ve karakterler ise şöyle;  Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem