Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden olan Hayatımın Aşkı 6. bölümü ile yayınlandı. Kısa süre içerisinde oldukça beğenilen dizi romantizm ve komediyi bir arada sunuyor. Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Demir ve ailesi, Duru'nun beklenmedik ziyareti ile şaşkınlığa uğrar. Demir'den intikam almak için gelen Duru, şirkete bir ortayk getirir ve Demir'in işi bırakmasını sağlar. Artık hedefteki isim Kaan'dır. Duru, habersiz bir şekilde Kaan'ın karşısına çıkara onu şoka uğratır ve Kaan'ın aklı karışır. Gökçe, Demir’i etkilemek için elinden geleni yapmaya devam eder. Ajanstan ayrıldıktan sonra ilk işi Gökçe almıştır. Demir hem Gökçe’nin yanında olmasından hem de işi almasından dolayı oldukça mutludur. Zor zamanlarında yanında sadece Gökçe vardır... Bu sırada Bartu Hikmet’in hasta olduğunu zanneder ve ortalık karışır. Rezzan ise durumu öğrendiğinde Hikmet’e karşı davranışları değişir ve bunu fark eden Hikmet de durumu kullanmaya başlar. Fakat Hikmet’in planı ters tepecek ve ortalık karışacaktır.


Lucky Red Film&TV’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi Şebnem Aşkın’a ait. Senaryoyu ise Ekin Atalar ile Gökhan Horzum kaleme alırken yönetmenliği Hakan Kırkaviç üstleniyor.

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrolünde olduğu dizide rol alan diğer oyuncular ve karakterler ise şöyle;  Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem