Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı 22 Mayıs Pazar akşamı 2. bölümü ile seyirciyle buluştu. Sevilen dizide bu bölümde eğlenceli sahneler yer alıyordu. Yeni olmasına karşın ilk 3 bölümde oldukça sevilen romantik komedi tarzındaki dizi uzun süre ekranlar

Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı 22 Mayıs Pazar akşamı 2. bölümü ile seyirciyle buluştu. Sevilen dizide bu bölümde eğlenceli sahneler yer alıyordu. Yeni olmasına karşın ilk 3 bölümde oldukça sevilen romantik komedi tarzındaki dizi uzun süre ekranlarda kalacak gibi görünüyor. Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

Hayatımın Aşkı 2. bölüm özeti

Gökçe'den işyeride hiç beklemediği bir zamanda sunum yapması istenmiştir. Hazırlıksız olan Gökçe, Demir'in gözüne girip dikkatini çekmek için bu sunumu yapmaya kararlıdır ancak müşterisini öğrenince şok olur. Geçmişte hayatını kararttığı adamın önünde heyecan kapılarak herşeyi mahveder.
hayatimin-aski-001.jpg
Bu durum karşısında Demir müşterisinden olduğu için Gökçe'ye patlar. O ise Demir'e söz vererek herşeyi yoluna koyacağını söyler.  Kaan’ın da yardımını alarak ikinci bir sunum şansı koparır. Bu sırada, Demir hakkında daha fazla şey öğrenebilmesi için Gökçe’nin eline çok büyük bir fırsat geçer ama şans yine Gökçe’nin tarafında değildir. Gökçe şimdi hem mükemmel bir sunum hazırlamalı, hem de bir kez olsun rezil olmadan hayatının aşkının peşinden koşmalıdır.

Lucky Red Film&TV’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi Şebnem Aşkın’a ait. Senaryoyu ise Ekin Atalar ile Gökhan Horzum kaleme alırken yönetmenliği Hakan Kırkaviç üstleniyor.

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman’ın başrolünde olduğu dizide rol alan diğer oyuncular ve karakterler ise şöyle;  Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler