Hayat Sevince Güzel 7. Bölümde Zarife’nin kalbini kim kazanacak?

Hayat Sevince Güzel 7. Bölümde sürpriz olaylar ve heyecan dolu anlar pazartesi günü ekranlarda sevenleri ile buluşacak

Hayat Sevince Güzel 7. Bölümde Zarife’nin kalbini kim kazanacak?

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Hayat Sevince Güzel 7. Bölümü ile sevenleri ekrana kitlenecek. Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekranların başına geçecek dizinin başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik paylaşmaktadır.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Savaş sonunda Zarife’ye olan aşkını ilan etti. Bu durma şahitlik eden Barış ise hemen müdahale eder. Zarife ise ikisine de inanmamaktadır. Zarife “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!”  sorusunu sorar.
Bu sorusu karşısında şakına dönen Savaş ve Barış Zarife’nin kalbini kazanmak için bir şeyler yapmak zorundalar. Barış için bu durum çok daha zordur. Her şey yolunda giderken bir anda her şey tersine döner. Emine ise Samet’in bir sırrını öğrenir.

Konusu:
İstanbul’da gerçekleştirdikleri soygunun ardından izlerini kaybettirmek için kaçan Göçer ailesi kendilerini Ege’de bulurlar. Bu esnada yaralanan Şinasi ise şıpıldak otu ile iyileşir. Bu merhemin peşine düşer Şinasi. Savaş ve Barış Göçer ise Köyün en güzel kızı olan Zarife’nin peşinde koşarlar. Bu aşk üçgeni çevresinde gerçekleşir hikâye

Oyuncu Kadrosu:
Algı Eke, Barış Çelik, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik, Uğur Çavuşluoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Sema Atalay, Seda Telciler, Anıl Çelik, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Damla Alparslan, Tolga Öztürk

Macit Koper Kimdir?


1944 yılında doğan usta oyuncu İstanbul’da doğdu. İstanbul Şehir Tiyatrolarına giren oyuncu işçiler ile ilgili oyun yazmak için Berlin’e gitti. Yaşar Kemal’in romanı olan Ağrı Dağın Efsanesi’ni tiyatroya uyarladı. Anayurt Oteli’nde Zebercet adlı karakter ile büyük beğeni topladı. Ulusal ve Uluslararası alanda birçok ödül kazandı.
Filmografisi:
Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Günahlar, Havada Bulut, Melekler Evi, Akrebin Yolculuğu, Aşk Üzerine Söylenmemiş Her Şey, Kurtuluş, Menekşe Koyu, Ada, Melodram, Dolunay, Değirmen, Gece Yolculuğu, Anayurt Oteli, Bekçi, Bir Yudum Sevgi, Adı Vasfiye, Düşman, Köşeyi Dönen Adam
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem