Hayat Sevince Güzel 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm ile sevenleriyle buluştu

Hayat Sevince Güzel 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX tv'de yayınlanan yeni dizilerden Hayat Sevince Güzel 6. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik'in paylaştığı Hayat Sevince Güzel'in 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Barış, Savaş'ın Zarife'ye aşkını ilan etiğine tanık olunca hemen harekete geçer. Zarife’ye, Savaş’ın sevgisinin sahte olduğunu, kendisinin ise onu gerçekten sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş’a ne de Barış’a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir: “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!” Savaş ve Barış, Zarife’nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, sorunun yanıtını bulmalı ve aşklarını ispatlamalıdırlar. Barış içinse durum daha karmaşıktır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife’yi elde etmeyi kafasına koymuş olan Ömer, Rüstem Ağa’dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koydu derken, her şey tepetaklak olur. Emine ise Samet’le ilgili bir gerçeği öğrenir ve yıkılır. 
hayat sevince güzel algı eke

Geçen Hafta Neler Oldu?
Savaş sonunda Zarife’ye olan aşkını ilan etti. Bu durma şahitlik eden Barış ise hemen müdahale eder. Zarife ise ikisine de inanmamaktadır. Zarife “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!”  sorusunu sorar.
Bu sorusu karşısında şakına dönen Savaş ve Barış Zarife’nin kalbini kazanmak için bir şeyler yapmak zorundalar. Barış için bu durum çok daha zordur. Her şey yolunda giderken bir anda her şey tersine döner. Emine ise Samet’in bir sırrını öğrenir.

Oyuncu Kadrosu:
Algı Eke, Barış Çelik, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik, Uğur Çavuşluoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Sema Atalay, Seda Telciler, Anıl Çelik, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Damla Alparslan, Tolga Öztürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem