Hayat Sevince Güzel 5. Bölümde neler oldu?

Hayat Sevince Güzel özel bölümü bu akşam sevenleri ile buluşacak

Hayat Sevince Güzel 5. Bölümde neler oldu?
Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel 5. Bölümü bu akşam sevenleri ile buluşacak. Özel bölümünde heyecan, aşk aksiyonun bir arada olduğu bir bölüm olacak. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik paylaşıyor.

Limon Film yapım şirketinin üstlendiği dizinin yapımcısı Hayri Aslan’dır. Yönetmeni Eray Koçak’tır. Müziği ise Alpay Göltekin üstlendiği dizi yaza hızlı bir giriş yaparak büyük bir hedef kitlesinin gönlünü kazanmayı başardı.

Geçen Hafta neler oldu?
Muhtar ve Rüstem’in sinsice yapılmış planı istedikleri gibi gelişiyor. Köy halkı Zarife’nin dedikodusu ile çalkalanıyor. Toprak ailesi bu durumdan oldukça etkilenirler. Salih’in tepkisene dayanamayan Rüstem ve Muhtar Salih’in geçim kaynağı tekneyi hedef alırlar. Da Savaş Zarife’nin hiç beklemediği bir anda büyük bir sürpriz ile karşısına çıkar Zarife’nin buna cevabı ne olacak?

Dizinin 5. Bölümü fragmanı...
 

Konusu:
Göçer ailesi İstanbul’da gerçekleştirdikleri soygun yüzünden kaçmak zorunda kalırlar. Bu esnada kendilerini Ege’nin Şıpıldak köyünde bulurlar. Bu sırada kazada yaralanan Şinasi’yi şıpıldak otuyla iyileştirirler. Şinasi bu otun formülünün peşinde koşmaktadır. Savaş ve Barış Göçer ise köyün en güzel kızı Zarife’nin peşinde koşarlar. Bu aşk üçgeni sonu ne olacak.

Oyuncu Kadrosu:
Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Öykü Çelik, Burak Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Sema Atalay, Seda Telciler, Anıl Çelik, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Damal Alparslan Tolga Öztürk
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem