Hayat Şarkısı 20. bölüm fragmanı çıktı mı?

Hayat Şarkısı 19. bölümü ile ekranlara geldi.

Hayat Şarkısı 20. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ekranların son dönemde çok sevilen dizilerinden olan Hayat Şarkısı Kanal D'de yayın hayatını sürdürüyor. 19. bölümle ekrana gelen dizide neler olduğunu haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Ayrıca Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep, Cem ile Hülya'nın geçmişte yaşadıklarını ortaya çıkarır. Hüseyin, Cem'in anlattıkları Zeynep'in verdiği kayıtlardan izleyince deliye döner. Ve videoyu Melek'e izletir. Ancak beklemediği bir tepki alır.  Hüseyin’in Hülya hakkındaki hakaretlerine karşılık Melek’in yüzüne çarptığı tokat, Hüseyin’i sakinleştirir. Melek öfkesini yenemez ve Cem ile yaşananların gerçek özetini Hüseyin’e anlatır. Hüseyin Melek’in anlattıklarından çok sarsılır, Cem’e yaptıklarını ödetmek artık Hüseyin’in meselesi olur. Nurgül ise, Kerim’e iftira atıp sonra vazgeçen Aylin’in peşine düşmüştür. Bu işin içinde bir bit yeniği olduğundan emindir. Nurgül adım adım Aylin’e yaklaştıkça, Mahir ve Hülya bir çözüm üretmek, Aylin’i onlar bulmadan uzaklaştırmak için zamanla yarışmaya başlar.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Filiz, ablası Nurgül'den aldığı destek ile Mehmet'i görme cesaretini kendinde bulur. Kerim ile Hüseyin basketbol oynarken tesiste bir fırsat bularak Ceylan'dan Mehmet'i alarak sever. Bu anda Kerim'in yanına giden Hülya ile Kerim, bu sahneye aynı anda şahit olur. Hüseyin, Filiz, Kerim ve Hülya'nın tatışmasına şahit olur ve Mehmet'in Hülya'nın çocuğu olmadığını öğrenir. Kerim olanları anlatıp Hüseyin’i sakinleştirmeye çalışsa da fayda etmez. Hüseyin, Hülya’yı kendilerini kandırdığı için hiç affetmeyeceğini söyler ve bu durumu ailesine açıklamaya karar verir.

hayat-sarkisi-002.jpg
Her Salı akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Birkan Sokullu yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular ise şöyle; Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler ve Almila Bağrıaçık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler