Hanım Köylü yeni bölümde İlkgün'e beklenmedik sürpriz

Star TV'nin yeni dizisi Hanım Köylü 2. bölümü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizi ilk bölümüyle oldukça sevildi.

Hanım Köylü yeni bölümde İlkgün'e beklenmedik sürpriz

Star TV'nin yeni dizisi Hanım Köylü 2. bölümü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizi ilk bölümüyle oldukça sevildi. Yakışıklı oyuncu Burak Çim'in başrolünde olduğu dizi bu akşam yayınlanacak

HANIM KÖYLÜ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit'in arkadaşları İlkgün'ü köylü olması nedeniyle aşağılayınca İlkgün kaçar. Bunun üzerine Ferit arkadaşlarının yaptığı bu davranışa oldukça üzülür ve İlkgün'ün peşine düşer. Diğer taraftan işler karışmaya başlamıştır. Ferit'in babası köydeki varlığını satmak için köyden gelen Reşat’la buluşurken Koptagel de Ferit kılığına girip  İlkgün’ün babası Düzgün’le buluşur. Böylelikle Reşat, Fikri'yi oyalayarak mallara az para verir. Oysa  Düzgün  Fikri’nin istediği kadar parayı ona verebileceğini söyler. Üstelik Düzgün,  Ferit diye tanıştığı Koptagel’i çok sevmiştir. Ferit'in babası bundan haberdar olnca, Koptagel'i alıp köye gider. Düzgün'e malları satmaya karar verir. Bu sırada köyüne dönen İlkgün, aşık olduğu Ferit’ten vazgeçmişken hiç beklemediği bir süprizle karşı karşıya kalır. 

Hanım Köylü her hafta Cumartesi günü 20.00'de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosunda Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan yer alıyor. Dizinin senaryosunu Filiz Ekinci ile Baykut Badem hazırlarken yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem