Hanım Köylü 12. Bölüm sular durulmuyor!

Hanım Köylü 12. Bölüm yeni bölümünde sevenleri ile buluşacak

Hanım Köylü 12. Bölüm sular durulmuyor!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Hanım Köylü bu akşam 12. Bölümü ile sevenleri karşısına geçecek. Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu dizinin yapım şirketi Gold Yapım üstlendi. Yusuf Çim ve Gülsim İlhan Ali’nin oynadığı dizinin senaristliğini ise Filiz Ekinci ve Baykut Badem yazıyor. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi bu akşam saat 20.00’de ekranlarda boy gösterecek.

Hanım Köylü 12. Bölüm özeti ve fragmanı…


İlkgün’ü Kopgel’e vermesi üzerine Elmas ve Ferit bu duruma oldukça sinirlenirler. Bu bir yanlış anlaşılmadır. Kopgel ve Ferit aslında İlkgün’ü değil ürünleri istediler. Dedelerinin Ferit ve Kopgel’e bıraktığı kutu Kahya Düzgün’dedir. Kopgel Ferit’e sürekli kutuyu açmasını söyler ama Ferit kutuyu açmak için babasının gelmesini bekler. Bayram nedeniyle Kopgel bir minibüs ayarlayıp gezi düzenler. Elmas ile baş başa kalacakları bir yere giderler.

Geçen Hafta Neler Oldu?

Kopgel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi olay olur. Nuriye Nine’nin kaybolmasının sebebinin Kopgel ve Ferit’in üzerine atılır. Muhtar kadınların tek başına köy dışına çıkmaması konusunda haklı çıkmıştır. Köyün kadınları muhtara karşı çıkarlar. Ferit ve Kopgel’in yanında olurlar. Bunun üzerine Ferit ve Kopgel bir gezi daha düzenler. Bu arada Ferit para sıkıntısı çekmektedir. Ferit bunun üzerine Düzgün’ün organik ürünlerini pazarlamayı düşünür. Ama Düzgün’ün Ferit’ten hoşlanmaması işleri zorlaştırır. Ferit bu konuda İlkgün’den yardım alır.

Konusu:
Ferit Amerika’da eğitim görmüş biridir. Babasının köyüne giden Ferit hiç beklenmediği olaylar ile karşılaşır. Bu karışık işlerden kurtulmak için babasının malları satmaya karar verir. Ama bu malları babasının kahyası kullanmaktadır. Tüm bu olanlar olurken Ferit İlkgün’e aşık olur. İlkgün kahya’nın kızıdır. Ferit ise aşk ve miras arasında kalır.

Oyuncu Kadrosu:
Yusuf Çim, Gülsim İlhan Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan

Yusuf Çim Kimdir?

26 Nisan 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini bitiren oyuncu Halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü okuyor. 2011 yılında Best Model Of Turkey öncesinde ve sonrasında Kığili, Tween,Ralp, Lauren gibi birçok defileye çıktı. Demet Akalın Aşk ve Sabıka kliplerinde oynadı. Demet Özdemir ile ilişki yaşıyor.
Filmografisi:
Ezra, Piramit, Çilek Kokusu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem