Hangimiz Sevmedik ne zaman başlayacak?

Hangimiz Sevmedik adlı yeni dizi yakın zamanda ekranlarda olacak

Hangimiz Sevmedik ne zaman başlayacak?

Yakın zamanda TRT 1 ekranlarında seyircileri ile buluşacak Hangimiz Sevmedik dizisi büyük bir merak ile bekleniliyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizinin başrollerini Can Yaman, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli ve Selen Soydan’ın paylaştığı dizi 15 Temmuz’da sevenleri ile kavuşmak için gün sayıyor. Yapımını BSK YAPIM’ın üstlendiği senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün yazdı.   

Dizinin konusu:
Adile ve Münir aynı mahallenin çocukları olup birbirine çocukluktan beri aşık olurlar. Bu iki gencin aileleri ufak bir sebeple küserler. Ailelerini barıştırmak için ellerinden geleni yapan genç aşıklar son çare olarak kaçmayı düşünürler. Her şeyi ayarlayan genç aşıklar kaçmak için son hazırlıkları yaparlar. Ama zamanlamaları oldukça kötüdür. Kaçmak için seçtikleri gün 12 Eylül gününe denk gelir Askeri darbenin olduğu zamana. Sokakta tek başına yürüyen bu genci gören polis hemen
tutuklar Adile ise sabaha kadar Münir’i bekler. Münir’in vazgeçtiğini düşünür. Kısa zamanda bir başkasıyla evlenir. Aradan 35 yıl geçer ama birbirlerine olan öfkeleri dinmez. Çevrelerindekiler barıştırmak isterler ama ikili bu duruma yanaşmazlar.
Selen Soydan Kimdir?
 

26 Aralık 1986 yılında İzmir’de doğdu. 2006 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında 1. Oldu. Çin Halk Cumhuriyetinde Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Yarışmayı 1.lik ile tamamladı. Dil eğitimi için Kanada’ya giden Soydan 2009 yılında Türkiye’ye döndü. Star TV’de staj yapmaya başladı. Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil’in ekibindeydi. Dizi uğruna spikerliği bıraktı.
Filmografisi:
Yer Gök Aşk, Lale Devri, Reaksiyon

Can Yaman Kimdir?
 

1989 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitiminin ardından Amerika’ya gitti. Üniversite eğitimi için Türkiye’ye geri geldi. Yeditepe Üniversitesinde Hukuk Fakültesine girdi. Dünyanın tanınmış bir kurumsal şirketinde kısa bir süre avukatlık yaptı. Ardından oyunculuğa başladı.
Dizileri:
İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem