Gelin Evi 148. Bölüm ile ekranlara gelecek

Gelin Evi 148. Bölümü ile 30 Haziran Perşembe günü ekranlara gelecek.

Gelin Evi 148. Bölüm ile ekranlara gelecek
Türk televizyonlarının sabah kuşağında yayınlanan programları arasında en çok izlenenlerden olan Gelin Evinde bu hafta heyecan yine dorukta olacak.
 
Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik’i kazanmak için kıyasıya yarıştığı program bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek.


 
Gelin Evi’nin yeni bölümünde 28 yaşında 9 aylık evli, Muhasebeci Ebru Gülşah Güneş'ın Ankara'daki evine konuk olunuyor. Ebru Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da görücüye çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak!
 
Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik’i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.
 
“Gelin Evi”, 30 Haziran Perşembe günü saat 15.15’te Show TV’de!
 
 
Şahane gelinlerin buluşma noktası Gelin Evi…
 
Nasıl bir gelinsiniz?
 
Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız?
 
Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız?
 
Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız?
 
Mutfaktaki hünerlerinizden ev dekorunuza, moda anlayışınızdan gelenek göreneklerimize kadar yeni gelin olarak her konuda yarışacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem