Gaziantep FK Giresunspor şifresiz canlı izle

Gaziantep FK Giresunspor ile karşılaşacak. Gaziantep FK Giresunspor maçını şifresiz canlı izlemek mümkün mü? İşte detaylar

Gaziantep FK Giresunspor şifresiz canlı izle

Süper Lig’in 10. Haftasında Gaziantep FK Giresunspor’u konuk edecek. Maç, ligin alt sıralarından uzaklaşmak isteyen iki takımın mücadelesine sahne olacak. Gaziantep FK Giresunspor maçı canlı yayını hangi kanalda saat kaçta işte detaylar

Kalyon stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek onun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçın VAR hakemi Hakan Ceylan AVAR hakemi ise Melis Özçiğdem olacak.

Maç öncesinde Gaziantep FK 11 puanla 13. Sırada bulunurken Giresunspor ise 8 puanla 18. Sırada yer alıyor. 

Gaziantep FK Giresunspor maçı canlı yayını Beinsport 1’den canı yayınlanacak. Beinsport şifresiz canlı izlemek ise yasadışı olması sebebiyle suç teşkil etmektedir. Online beinsport izlemek için Digiturk internet sitesini ziyaret ediniz.

İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 20 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 6’sında kazanan Gaziantep FK olurken 5’inde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Giresunspor oldu. 9 maç ise eşitlikle sonlandı. Gaziantep ev sahipliğinde oynanan 10 maçta ise ev sahibi 3 kez kazandı. Konuk ekip 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Giresunspor 1973’ten sonra bir ilkin peşinde

Lige kötü bir başlangıç yapan ancak son 3 maçta 7 puan toplayan Giresunspor son iki maçını ise kazandı. Karadeniz ekibi en son 3 galibiyetlik seriyi 1973’te yakalayabilmişti. Yeşil beyazlılar bugün kazanması halinde bu seriyi egale edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem