Fahriye Evcen Kimdir? Fahriye Evcen kaç kilo, boyu kaç?

Yaprak Dökümü filmiyle geniş kitlelere kendini duyuran Fahriye Evcen kimdir? Fahriye Evcen kaç kilo, boyu kaç? İşte tüm merak edilenler haberimizde…

Fahriye Evcen Kimdir? Fahriye Evcen kaç kilo, boyu kaç?

Birçok dizi ve sinema filminde gördüğümüz yüzlerden biri olan Fahriye Evcen’in hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Fahriye Evcen kimdir? Fahriye Evcen kaç kilo, boyu kaç? İşte tüm detaylar…

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen 1986 yılında Almanya’da doğmuştur. 19 yaşında atmış olduğu adım ile oyunculuk kariyerine başlayan Evcen Yaprak Dökümü dizi ile gündeme damgasını vurmuş ve uzun yıllarca izlenmeye devam etmiştir. Evcen 2019 yılında Burak Özçivit ile dünya evine girmiş Karan adından bir erkek çocuğu sahibi olmuştur.

Fahriye Evcen Samsun Bafralıdır fakat baba tarafından Yunanistan Kavala, anne tarafından Çerkez kökenlidir. Almanya’da sosyoloji bölümünde okurken annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarih bölümünden mezun oldu.

Fenerbahçe taraftarı olan Evcen, dizi ve filmlerdeki oyunculuğu ile adını geniş kitlelere duyurmuştur.

fahriye

Fahriye Evcen’in rol aldığı diziler

Ölene Kadar

Sonsuz Aşk

Aşk Sana Benzer

Kurt Seyit ve Şura

Çalıkuşu

Veda

Evim Sensin

Yalancı Bahar

Takiye: Allah'ın Yolunda

Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak

Alvin ve Sincaplar 2

Aşk Tutulması

Cennet

Yaprak Dökümü

Hasret

Asla Unutma

Fahriye Evcen kaç kilo?

Burak Özçivit ile evlendikten sonra Karan’a hamile kalan Evcen hamileliğinde 15 kilo almış, doğum sonrası ise eski kilosuna düşmüştür. Evcen şu an da 58 kilo ağırlığındadır.

Fahriye Evcen’in boyu kaç?

35 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Evcen, 1,70 boyundadır.

Özçivit çiftinin yakın zamanda bir erkek çocuğu daha olmuş, oğullarına Kerem adını vermişlerdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem