Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezonu kapattı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı
ATV'nin fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı. Macera, aksiyon ve aşkın bir arada olduğu sevilen  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yapmasının ardından şimdi ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor. Tarih netleştiğinde bu sorunun cevabı burada olacak.

ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETİ

Hakan, amcasının vurulmasının ardından masaya onun yerine geçmek için gözünü karartır ve yannlışlıkla Emine'yi vurur. Bu felaket Fikret ile Tipi'yi biraraya getirir ve gerginliği artırır. Arkasında Özkan'ın bulunduğu eylemler yeni şahsi hesaplaşmaları beraberinde getirir. Hızır ise bu yaşananlara seyirci olarak kalmaz. Öte yandan Alparslan devlet ile olan görüşmelerinde yeni bir boyuta geçmenin eşiğindedir. Davut'la gerçekleştireceği görüşme ona tüm masaları yönetmenin kapısını açma fırsatını sunacaktır.  Asıl merak konusu olan ise amcalarının bu görüşmeye nasıl yaklaşacağıdır. Yunus Selim'in halen evde oluşu Meryem'in son zamanlardaki en büyük sıkıntısı haline gelmiştir. Bir tarafta gözü yaşlı Nazlı, diğer tarafta vicdanlı bir anne Meryem var ancak bebeği annesine kavuşturmak da yine Meryem'e düşecektir.
eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-005.jpg

48. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından sonra ne yapacağını bilemez. Hızır'ın affı ise kolay olmayacaktır. İşlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak atak ise Meryem'e karşı bitmek bilmeyen nefretiyle Nurten'den gelir. Toprak'ın intikam hırsıyla dolu yeğeni Hakan vakit kaybetmeden planlarını teker teker uygulamaya başlar. Alparslan'ın düştüğü tuzakla bu davanın ilk kanı dökülecektir. Bu sırada Ünal Kaplan masasında boşalan sandalyeye kendi çıkarları doğrultusunda birini oturtmak için kolları sıvar. Fikret'in masaya oturması yönünde planlar yapsa da diğer üyeler bu fikre tepkilidir. Diğer yandan Özkan'ın, masadaki yerini sağlamlaştırabilmek adına Fikret'i yok etmek amaçlı aldığı karar en çok Emine'yi etkileyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler