Elazığspor Şanlıurfaspor

Elazığspor Şanlıurfaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar... PTT 1.Ligde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligte 7.sırada bulunan Elazığspor sahasında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak ka

Elazığspor Şanlıurfaspor

Elazığspor Şanlıurfaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar...

sanliurfaspor-elazigspor-a-konuk-oluyor.jpg

PTT 1.Ligde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligte 7.sırada bulunan Elazığspor sahasında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek, onun yardımcılıklarını da Serkan Gençerler ve İlker Takpak yapacak. Saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı TRT Spor naklen yayınlayacak.
 
TRT SPOR CANLI YAYINI
 
Elazığspor ve Şanlıurfaspor daha önce toplam 43 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Elazığspor 16 galibiyet alırken Şanlıurfaspor 19 kez kazandı ve 8 maçta eşitlik bozulmadı. Elazığspor ev sahipliğinde oynanan 19 maçta ev sahibi 12 kez galip gelmeyi başarırken konuk ekip 4 kez kazandı ve 3 maç berabere sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem