Diriliş Ertuğrul darbeye hayır dedi!

Diriliş Ertuğrul dizi ekibi darbe girişimini kınadığını açıklayan bir video paylaştılar

Diriliş Ertuğrul darbeye hayır dedi!

Yayın hayatına başladığı andan itibaren reytinglerde üst sıralara yerleşen dizi Diriliş Ertuğrul Türkiye’nin yaşadığı darbe girişimini kınamak amacıyla bir video paylaştılar. Dizinin başrollerinden Engin Altan Düzyatan, Ayberk Pekcan, Çetin Güner, Hülya Darcan, Metin Günay’ın yer alığı video yayınlandılar.

Altan ‘’ Demokrasimize karşı hain planlar yapanlara karşı geri adım atmayacağız.’’ Derken Ayberk Pekcan “Milletimiz ile omuz omuza dik duruyoruz.” Dedi.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?


26 Temmuz 1979 yılında İzmir’de doğdu. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı. Ardından İstanbul’a oyuncu olmak için gitti. Birçok oyunlarda oynadı ve 2 oyunun da yönetmenliğini yaptı. 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlendi. Emir Aras adında ise bir oğlu vardır.
Filmografisi:                                        
Ve Panayır Köyden Gider, Dar Ayakkabıyla Yaşamak, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Romantik Komedi 1-2, Bu Son Olsun, Anadolu Kartalları, Bir Avuç Deniz, New York’ta Beş Minare, Mezuniyet, Cennet, Cin Geçidi, Beyza’nın Kadınları, Kalbin Zamanı, Çırağan Baskını, Cinayet, Yol Ayrımı, Son, Şen Yuva, Kapalıçarşı, Bir Bulut Olsam, Cesaretin Var mı Aşka?, Dantel, Sevgili Dünürüm, Affedilmeyen, Kızlar Yurdu, Sıla, Acı Hayat, Kadın Her Zaman Haklıdır, Belalı Baldız, Sil Baştan, Alacakaranlık, Mühürlü Güller, Hürrem Sultan, En Son Babalar Duyar, Koçum Benim
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem