Diriliş Ertuğrul 60. bölüm tanıtımı yayınlandı

TRT 1'in fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Diriliş Ertuğul bu hafta yine oldukça heyecanlıydı. Sevilen dizi 59. bölümü ile seyirciyle buluştu. Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 60. böl

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm tanıtımı yayınlandı

TRT 1'in fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Diriliş Ertuğul bu hafta yine oldukça heyecanlıydı. Sevilen dizi 59. bölümü ile seyirciyle buluştu. Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı

Son bölüm özeti;

Yiğit’in, Ertuğrul’a gönderdiği mektup bütün gerçekleri ortaya çıkarmıştır.  Yiğit, Turgut ve Dündar’ı kurtarmak için, bu oyunu oynadığını yazmıştır. Ertuğrul, hem Yiğit’i kurtarmak için hem de Saadettin Köpek’in oyununu bozmak için yola çıkmıştır. Turgut ise Yiğit’in yardımıyla isyancı beylerin elinden kaçmayı başarmıştır.  Ertuğrul, isyancı beylerle konuşarak bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyler.

 

Ertuğrul’un Yiğit’in yanına geldiğini öğrenen Saadettin Köpek, isyancı beylerin karargâhına baskın yapar. Yiğit, göğsünden aldığı okla ağır yaralanır. Ertuğrul ve alpları yaşanan sert çarpışmadan sonra kurtulmuşlardır. Diğer yandan Tuğtekin, Noyan’ın tuzağına düşmüştür. Tuğtekin, Noyan tarafından ağır bir şekilde yaralanır.  Saadetin Köpek, askerlerini obaya göndererek, Ertuğrul’un yakalanmasını emreder. Bütün bunlar yaşanırken, Tuğtekin ve Gökçe obaya getirilir. Gökçe ölmüş, Tuğtekin ise ağır yaralıdır. Bu olay obada büyük bir infial meydana getirir. Olanları öğrenen Ertuğrul, her şeyi göze alarak obaya gelir. Sungur Tekin ile tartıştığı sırada Tuğtekin vefat eder. Ertuğrul, gözyaşları içinde intikam yemini etmiştir. Alplar ise kervansaraydan çıkan Boğaç’ı yakalayarak mağaraya getirirler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler