Demet Özdemir’in bilinmeyen yönleri!

Demet Özdemir’in hakkında bilinmeyen gelişmeler

Demet Özdemir’in bilinmeyen yönleri!

Çilek kokusu dizisinde birlikte rol aldığı Yusuf Çim ile birlikteliği ile adından söz ettiren Demet Özdemir’in oyunculuk yolunda ki adımları, özel yaşamında ki gelişmeler nelerdir? kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir tüm bu soruların cevapları haberimizde.

Kimdir?

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde doğan güzel oyuncu 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. İstanbul’a annesi ve ablasıyla taşınan oyuncunun okumasında ablası büyük bir paya sahiptir. Ablası çalışarak okumasına katkı sağlamıştır. Dansa olan ilgisi sayesinde birkaç yıl dans kurslarına katıldı. Akşam lisesine başlayan oyuncu Efes kızları ile dans etme imkânı yakaladı.Oyunculuk kariyeri reklam filmleri ile başladı. Mustafa Sandal’ın 2 şarkısında dansçı olarak yerini aldı. Pegasus, Blue Jean dergisinde yer aldı.Liseyi bitirdikten sonra Şahika Tekand ‘da tiyatro eğitimi aldı. Sana bir sır vereceğim dizisi ile tanınmaya başladı. Balık burcu olan oyuncu Yusuf çim ile birlikteler.

Yusuf Çim Sevgilisini Furkan Palalı’dan kıskandı!


Birlikteliğe Çilek Kokusu dizisi ile başlayan ikili kısa süre sonra aşk yaşamaya başladılar. İkili ayrılınca farklı dizilerde oynamaya başladılar. Yusuf Çim Hanım Köylü, Demet Öztürk ise No:309 adlı dizide rol almaya başladılar. İkilinin ayrılıkları uzun sürmedi ve  tekrar bir araya geldiler. Yusuf Çim sevgilisinin rol aldığı dizinin başrollerinden olan Furkan Palalı’dan kıskandığı ileri sürüldü. İddiaya göre güzel oyuncu kendi menajerinden ayrılıp Çim’in menajeri olan Ataberk ile çalışmaya başladı. Evlilik planları yapan Çim, sevgilisi ile Palalı’nın yakın olduğu sahneleri duyunca rahatsız olduğu belirtildi.

Güzel Oyuncunun Rol aldığı diziler:
Sana bir sır vereceğim
Kurt Seyit ve Şurası
Tut sözünü
Kaçak gelinler
Çilek kokusu
No:309
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem