CHP Ordu 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

CHP'de 24 Haziran seçimleri için listeler belli oldu. Büyük yankı uyandıran listelerde değişim yaşandığı görüldü. Peki CHP Ordu'da değişiklik yaptı mı? İşte 24 Haziran CHP Ordu Milletvekili adaylarının listesi

CHP Ordu 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) adaylar belli olmaya başladı. CHP Genel Merkezi'nde yapılan toplantıların ardından aday listeleri basına sızdı. Çok sayıda ismin yeniden aday gösterilmediği listelerde değişime gidildiği görüldü. Peki CHP Ordu Milletvekili adayları açıklandı mı? işte merak edilen bilgiler...

CHP Ordu 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

TBMM'de 5 milletvekili ile temsil edilen Ordu bu yıl 6 milletvekili seçecek. 4'ü AK Parti'den 1'i CHP'den olmak üzere 5 milletvekili olan Ordu'nun nüfus artışıyla birlikte milletvekili kontenjanı da arttı. Muharrem İnce'ye yakın isimlerin liste dışı kaldığı adaylıklarda mevcut milletvekili Seyit Torun'un adaylığı kesinleşti.

İşte tüm adaylar:

1-SEYİT TORUN
2-MUSTAFA ADIGÜZEL
3-ONUR ÇAM
4-ATİLA ŞAHİN
5-SEBANUR ÖZDEMİR
6-NAZIM YİĞİT GÜNAY

CHP’de milletvekili adaylarını belirlemek için kurulan 5’li komisyon üyeleri, genel başkan yardımcıları Çetin Osman Budak, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Seyit Torun ve Faik Öztrak ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan çalışmasını tamamlayarak, hazırladıkları listeyi önce MYK sonra da PM’nin görüşüne sundu. 

Listelerin son hali saat 17.00'de YSK'ya teslim edildikten sonra ilan edilecek. 

24 Haziran 2018 seçimleri için CHP'den milletvekili aday adayı olanların toplam sayısı 2 bin 319 oldu. Bu adaylar içinden 27. dönem CHP milletvekili aday listeleri oluşturuldu. Genel başkan yardımcıları tarafından aday adaylarına ilişkin bilgi notları hazırlanarak Kılıçdaroğlu'na sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler