CHP Giresun 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

CHP'de milletvekili aday listeleri belli oldu. CHP Giresun milletvekilleri adayları basına sızdı. İşte 24 Haziran CHP Giresun Milletvekili adayları...

CHP Giresun 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

24 Haziran 2018 erken genel seçimleri için CHP'de aday belirleme süreci sona erdi. PM ve YDK toplantılarının ardından CHP 2018 milletvekili aday listeleri son şeklini aldı. Bugün YSK'ya yapılanbaşvurunun ardından tüm listeler yayınlandı. Giresun'da CHP listesinde büyük değişim yaşandı. İşte CHP'nin Giresun 2018 milletvekili aday listeleri...

CHP Giresun 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

CHP Giresun 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

CHP'de mevcut vekillerin büyük kısmı genel merkezden tırpan yedi ve yeniden aday gösterilmedi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen milletvekillerinin büyük kısmı da 24 Haziran seçimlernde aday gösterilmedi.

CHP'de deprem etkisi yaşanan adaylıklarda bir şok da Giresun'da yaşandı. 4 kontenjan bulunan Giresun'da mevcut milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu da 24 Haziran Genel seçimlerinde çizik yiyen vekillerden oldu. Karadeniz bölgesinin ürünü olan fındık için verdiği mücadeleyle bilinen Bektaşoğlu'nun aday gösterilmemesi hem şaşkınlık yarattı hem tepki çekti. 

Giresun'da CHP'den aday gösterilen isimler şöyle oluştu: 

1    NECATİ    TIĞLI
2    REŞAT NURİ    ÖZDEMİR
3    İBRAHİM    AKGÜN
4    SUAT    ÖNDAŞ

24 Haziran 2018 seçimleri için CHP'den milletvekili aday adayı olanların toplam sayısı 2 bin 319 oldu. Bu adaylar içinden 27. dönem CHP milletvekili aday listeleri oluşturuldu. Genel başkan yardımcıları tarafından aday adaylarına ilişkin bilgi notları hazırlanarak Kılıçdaroğlu'na sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler