Cabral 400 Mg ne işe yarar? Cabral yan etkileri nelerdir?

Kas ağrıları için kullanılan Cabral 400 mg oldukça tercih edilen bir ağrı kesicidir. Cabral 400 Mg nedir, Cabral ne işe yarar, yan etkileri nelerdir? İşte detaylar

Cabral 400 Mg ne işe yarar? Cabral yan etkileri nelerdir?

Cabral 400 Mg nedir? Cabral ne işe yarar?

Cabral 400 mg kas ağrıları için sıklıkla kullanılan bir ilaçtır. Kaslarda oluşan spazm,zedelenme,incinme, romatizma gibi bir çok durumda kullanılmaktadır. Kas spazmlarının yanı sıra bel, boyun ve sırt ağrıları için de tercih edilmektedir. İlaç 24 film tablettir.

Cabral 400 Mg Yan Etkileri

Cabral 400 Mg ne işe yarar? Cabral yan etkileri nelerdir?

Her ilaçta olduğu gibi bu ilacın da yan etkileri bulunmaktadır. Bu etkiler her insanda farklı olarak ortaya çıkabilmektedir. Her insanın reaksiyon gösterdiği etken madde farklılıklar gösterebilmektedir. Cabral 400 mg yan etkilerine bakıldığında nefes almada zorlanma, kurdeşen, yüz,dudak,dil veya boğazda şişlik görülebilmektedir. Bu etkilerden birini hissettiğiniz anda ilacın kullanımını bırakarak doktora başvurmak gerekmektedir. Bu etkilerin yanı sıra mide bulantısı, halsizlik, kaşıntı gibi yan etkiler de görülebilir. Ancak bunların görülmesi durumunda ilaç kullanılmaya devam edilebilir.

İlacın hamilelik dönemlerinde kullanımı konusunda mutlaka doktora danışılması gerekmektedir. Gebelik kategorisi C'dir. 

Cabral 400 MG nasıl kullanılmalı;

İlacı mutlaka doktorunuzun verdiği dozajda kullanmanız gerekmektedir. Aşırı kullanımda zararlı, az kullanımda etkisiz olabilir.

Çocuklarda kullanımı uygun değildir.

Yemeklerin ardından bol suyla alınması önerilmektedir. Aç karnına mideye zarar verebileceği belirtilmektedir.

Yüksek doz alımında mide bulantısı gibi yan etikler görülmektedir.

Her ilacı kullanmadan önce mutlaka prospektüsünü okumanız önerilmektedir.

Cabral 400 Mg ne işe yarar? Cabral yan etkileri nelerdir?

Güncel Trabzon haber ve gündeme dair haberleri haber61 ile anlık takip edebilir, son dakika haberlerini okuyabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem