Bursaspor Boluspor maçı hangi kanalda - Bursaspor Boluspor canlı izle

Bursaspor Boluspor ile karşılaşacak. Bursaspor Boluspor maçı canlı izlemek isteyenler maç hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar

Bursaspor Boluspor maçı hangi kanalda - Bursaspor Boluspor canlı izle

TFF 1. Lig’in 9. Haftasında Bursaspor Boluspor’u konuk edecek. Ligde 14. Sırada bulunan Boluspor ile 18. Sıradaki Bursaspor’un karşılaşmasında kazanan alt sıralardan kurtulmak için önemli bir avantaj yakalayacak. Bursaspor Boluspor maçı şifresiz canlı izlenebilir mi? İşte detaylar

Kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Bülent Birincioğlu olacak. Onun yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Baran Eraslan üstlenecek. 

Bursaspor Boluspor maçı canlı yayını Trtspor ve Beinmax’da olacak. TRT Spor canlı yayınını izlemek için kendi sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

İSTATİSTİKLER

İki takım bugüne kadar toplam 56 kez karşılaştı. Bu maçların 20’sinde kazanan Bursaspor olurken 15 kez de Boluspor galip geldi.21 maç berabere sonlandı. Bursa’da oynanan 29 maçta ise ev sahibi ekibin 16’ya 2’lik bir üstünlüğü bulunuyor. 11 maçta ise kazanan olmadı.

Maç öncesinde Bursaspor oynadığı 7 maç sonunda 5 puan toplayarak 18. Sırada yer aldı. Boluspor ise 7 maçta 8 puan aldı ve 14. Sırada bulunuyor.

Bursapor Boluspor maçı hangi kanalda - Bursapor Boluspor canlı izle 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem