Beni Affet ne zaman final yapıyor?

Beni Affet sezon finaline hazırlanıyor

Beni Affet ne zaman final yapıyor?

Hafta içi her gün Star TV ekranların seyredilen Beni Affet dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. 1 Temmuz tarihinde 1012. Bölüm ile sezon finali yapacak dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

Diziden kötü haber geldi!
Diziye 5 sezondur Eylül karakteri artık bitiyor mu? Eylül’ün diziden ayrılacağı haberine sevenleri çok üzüldü. Fanları sosyal medya hesaplarından özellikle facebook üzerinden Eylül’ün ayrılmaması yönünde yorumlar yaptılar. Eylül olmadığı zaman diziyi izlemeyeceklerini dahi söyleyen bir kitle oluştu. Dizide Eylül ve Levent evlendikten sonra Levent, Eylül’ü iyileşmesi için Amerika’ya götürmek ister. Bu nedenle yeni sezonda Levent ve Eylül diziden ayrılmış olacaklar.  

Oyuncu Kadrosu:
Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Gamze İğdiroğlu, İlkay Kayku Atalay, Zeynep Aytek Metin, Ceren Yalazoğlu, Karakoç, Zeynep yasa, Ulviye Karaca, Elif Sanli’dır. Gamze

Iğdırlıoğlu Kimdir?


Ankara doğumlu olan güzel oyuncu Çankaya Lisesinde eğitimini tamamlayan oyuncu Hacettepe Üniversitesinde Devlet Konservatuar Tiyatro Bölümü okudu. Mezun olunca oyunculuk kariyeri başlamış oldu. Oyunluk hayatı Beni Affet dizisi ile başladı. Seyircilerin büyük beğenisini topladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem