Avatar Atakan'a havuzda ne oldu? Babasından flaş açıklama

Ekranların en çok takip edilen programlarından olan Survivor da yayınlanan fragmanda Avatar Atakan'ın oyun esnasında başına darbe aldıktan sonra havuza düştüğü ve bir süre sudan çıkamaması sonucu müdahale edildiği görülüyordu. Bilinci yerinde olmadığı anl

Avatar Atakan'a havuzda ne oldu? Babasından flaş açıklama
Ekranların en çok takip edilen programlarından olan Survivor da yayınlanan fragmanda Avatar Atakan'ın oyun esnasında başına darbe aldıktan sonra havuza düştüğü ve bir süre sudan çıkamaması sonucu müdahale edildiği görülüyordu. Bilinci yerinde olmadığı anlaşılan yarışmacının bu görüntüleri hayranlarını paniğe sürüklerken babasından flaş bir açıklama geldi.
 
Baba Mehmet Tansel Arslan, Avatar Atakan'ın sağlık durumu ile ilgili olarak sosyal medyadan şu sözleri paylaştı; Arkadaşlar çok fazla mesaj geldi, kusura bakmayın hepsini okuyup cevaplayamıyorum.
Oğlum Atakan yarışma esnasında başına aldığı bir darbe sonucunda yaralanmış ve suya düşmüş kısa süren bir baygınlıktan sonra müdahale yapılıp başındaki yaraya dikiş atılmıştır. Bizleri rahatlatmak adına Atakan'la beni çok kısa süre konuşturdular ve iyi olduğunu kendi ağzından duydu. Çok üzüldük ailesi ve sevenleri olarak. Sizleri bilgilendirmek için yazdım. u çok üzücü olayın yanı sıra sevindirici bir yanı oda bize teselli oldu. Sadece Atakan  sevenler değil tüm yarışmacı fanlarından içtenlikle yazılı geçniş olsun dileklerini belirten mesajlarda geldi. Arayan yazan düşünen endişelenen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
avatar-atakan.png
 
Kimdir?
 
Çağan Atakan Arslan Sivas'ta 27 Ağustos 1989'da dünyaya geldi. Basketbol ile spora adım atan başarılı isim 16 yaşında vücut geliştirmeye yöneldi. 17 yaşında ise dövüş sporları ile tanışarak bir çok başarıya imza attı.  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimini sürmekle birlikte 2008 yılından bugüne kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında Türkiye'yi dünyada temsil etmiştir. Profesyonel müsabakalara da çıkmaktadır.  2011 yılında Özbekistan'da 5 bin kişinin önünde Özvek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu olmuştur. Bu sporda büyük erkeklerde ülkede ilk altın madalyayı alan kişidir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyerek, adından Solider olarak söz ettirmiştir. Kickboks kariyerinde en büyük olay dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 014 yılında Deput yaparak , ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. Sporun yanısıra bazı dizi ve filmlerde yer almış ve modellikte yapmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler