Atletico Madrid Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Bugün yarı final ilk karşılaşmasında Atletico Madrid Bayern Münih ile karşılaşacak. Vicente Calderon'da oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan m

Atletico Madrid Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Bugün yarı final ilk karşılaşmasında Atletico Madrid Bayern Münih ile karşılaşacak. Vicente Calderon'da oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi Tivibuspor canlı yayınlayacak. Ayrıca maçı İdman tv'den şifresiz olark izleyebilirsiniz.

Karşılaşma öncesinde iki takım bugüne kadar 2 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Atletico Madrid'in galibiyeti bulunmazken Bayern Münih 1 kez kazandıu ve 1 maç berabere sona erdi. 

atletico-madrid-bayern-munih.jpg

İki ülke takımları ise toplam 320 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda İspanyollar 144 kez kazanarak rakiplerine üstünlük sağlarken Almanlar 105 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 71 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Maç öncesi detaylar;

  • İki takım resmi maçlarda en son 1974'te karşı karşıya geldi; Bayern 1-1'in rövanşında 4-0 kazanmıştı.

  • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol atmış olan takım Bayern Münih (28 gol); Atletico ise Bayern'İn yarısı kadar gol atabildi (14).

  • Atletico, Diego Simeone takımın başına geçtiğinden bu yana Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı 16 maçın 12'sini kazandı (3B 1M).

  • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla pas arası yapan (32) ve en fazla uzaklaştırma yapan (59) savunma oyuncusu Diego Godin oldu.

  • David Alaba bu maçta forma giymesi halinde Şampiyonlar Ligi'Ndeki 50'nci maçına çıkacak; en fazla Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış olan Avusturyalı oyuncu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler