Aslı Enver’e dizi teklifi!

Aslı Enver yeni sezonda ekranlar karşısına sultan olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Aslı Enver’e dizi teklifi!
Muhteşem Yüzyıl 4. Murat dönemine geçildiği için 2. Sezonda oyuncu arayışına giden yapım şirketi önceki hafta Nurgül Yeşilçay ve Metin Akdülger ile anlaştıklarını kesin gözü ile görülürken Şimdi de Aslı Enver’e teklif götürüldü. Dizinin yeni kadrosunda güçlü isimleri barındıran yapım şirketi bu sayede reyting oranlarının da yüksek olacağını düşünüyor. Enver eğer kabul ederse ekranlar karşısına sultan olarak çıkacak.

Aslı Enver’in ise bu teklifi olumlu karşıladığı iddia ediliyor. Aslı ve Murat çifti şuan da tatildeler.

Aslı Enver Kimdir?
10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğdu. 12 yaşına kadar Londra’da yaşayan Enver daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ye yerleştiler. Annesinin yönlendirmesi sayesinde Tiyatroya başladı. Oyunculuk kariyerinin başlangıcı Ayna filmi oldu. 13 Temmuz 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenen oyuncu 2015 yılında boşandılar şuan Murat Boz ile birlikteler.
Filmografisi:
Ayna, Kardeşim Benim, Tamam mıyız?, Uzay Sitcomu, Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler