Asla Vazgeçmem 54. Bölümde işler Arap saçına dönüyor!

 Show TV ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem 54. Bölüm ile saat bu akşam 21:00’da seyircileri ile buluşacak.

Asla Vazgeçmem 54. Bölümde işler Arap saçına dönüyor!

Show TV ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem 54. Bölüm ile saat bu akşam 21:00’da seyircileri ile buluşacak.  Büyük aşkın yaşandığı dizi yine çok iddialı bir bölüm ile reytinglerde zirveye ulaşmaya çalışacak. 
Asla Vazgeçemem dizi özeti ve fragmanı…

Mert’in doğum gününde beklenmedik olaylar yaşanır. Yaşananlar kabus olmaya başlar. Kardeş oldukları öğrenen Yaren ve Yağmur bu durum karşısında ne yapacaklarını şaşırır. Yaren’in tepkisi üzerine evden kaçan Yağmur’a Yiğit engel olacaktır. Yiğit ikili arasını düzeltme çabasına girer. Aynı zamanda Fikret Fatih’e yakınlaşmaya başlar.  Bu yaklaşım Fatih tarafından kesin olarak reddedilir. Nur’un hayatına giren Fikret’in hedef tahtasında Yiğit yer almaktadır. İclal’e yakınlaşarak Nur’a karşı olduğunu göstermeye çalışan Yiğit, Nur’un Mert’ten haz etmediği düşüncesi  oluşmaya başlayacaktır. 

Gold Yapımın üstlendiği Asla Vazgeçmem dizisinin başrollerini Tolgahan Satışaman ve Amine Gülşe yer almaktadır. 
Oyuncu kadrosunda:
Şafak Pakdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Hülya Gülşen, Ümit Yesin, Tuğçe Kumral, Gözde Mutluer, Taner Rumeli yer almaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler