Asla Vazgeçmem 53. bölümde Fikret oyunlarına başladı

Show TV'nin sevilen dizilerinden Asla Vazgeçmem bu perşembe günü 53. bölümü ile ekranlara gelecek.

Asla Vazgeçmem 53. bölümde Fikret oyunlarına başladı

Show TV'nin sevilen dizilerinden Asla Vazgeçmem bu perşembe günü 53. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin tanıtımı da yayınlanırken neler olacağı merakla bekleniyor.

ÖZET

Fikret, Nur'un hayatına yaptığı hızlı girişin ardından hedefine Yiğit'i koymuştur ve bir çok oyuna başvurmaya başlamıştır. Planına göre ilk olarak İclal'e yakınlaşacak ve Nur'a onun yanında olduğunu ispatlamaya çalışacaktır. Nur ise  Mert’ten haz etmediği şüphesinin Yiğit’in içinde yeşermesine neden olacaktır.

ASLA VAZGEÇMEM 53. BÖLÜM FRAGMANI


 Nur ve Yiğit aşklarını yaşarken yeni bir oyunun içine doğru sürüklenmektedirler.Kardeş olduklarını öğrendikten sonra Yaren’in gösterdiği tepki üzerine evi terk etmeye kalkan Yağmur’u Yiğit durduracak ve iki kız kardeşin arasını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. Fikret’in Fatih’e yaklaşma çabaları, Fatih tarafından net bir şekilde reddedilecektir. Mert’in doğum günü bir takım sürprizlere ve bazıları için ciddi kabuslara gebedir.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe yer alıyor. İkilinin haricinde kadroda şu isimler yer alıyor. Şafak Paydemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Tuğçe Kumral, Yağızhan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu ve Hakan Dinçkol.  Dizinin yönetmenlik koltuğunda Aysun Akyüz otururken snearyosunu ise Melis Civelek ile Sırma Yanık kaleme alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler