Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı çıktı mı

Aşk Laftan Anlamaz 3. bölümle ekranlara geldi

Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı çıktı mı

Show tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu akşam 3. bölüm ile ekranlara geldi. Romantik komedi tarzındaki yaz dizisinin başrollerinde  Hande Erçel ve Burak Deniz bulunuyor. Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Geçen Hafta neler oldu?
Gerçek Suna’yı karşısında gören Hayat ne yapacağını bilmez durumu geçiştirmeye çalışır. Durumu anlayan Emine’nin baskıları da artmıştır. Aslı ve İpek Hayat’ın yardım çağrısına yetişirler. Hayat artık her şeyin mümkün olmadığına inanmaktadır. Bu arada İpek Ve Hayat, Suna’yı ikna etmeye çalışırlar. Hayat aynı zamanda Murat’ın verdiği işler ile uğraşır. 

Konusu:
Tekstil dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Murat Sarsılmaz’ın yolu bir şekilde Hayat ile kesişir. Hayat, iki arkadaşı ile yaşayan Giresunlu birini canlandırır. Murat ve Hayat’ın kavga ile başlayan aşk hayatını ele alır.
Bi Yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Senaryo ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses yapıyor. Bu akşam Show TV ekranlarında saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak.
Oyuncu Kadrosu:
Hande Erçel: Hayat, Burak Deniz: Murat Sarsılmaz, Oğuzhan Karbi: Doruk, Merve Çağıran: İpek, Özcan Tekdemir: Aslı, Demet Gül: Tuval, Tuğçe Karabacak: Didem, Süleyman Felek: Kerem Betül Çobanoğlu: Derya, Cem Emüler: Nejat, Evren Duyan: Fadik, Sultan Köroğlu kılıç: Emine, Elif Doğan: Suna, Metehan Kuru: Gökçe, Oğuz Okul: Kemal, Gökçe Kocaoğlu: Çağla, Nazan Diper: Azime

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler