Arka Sokaklar yeni bölümde Hüsnü şehit mi oluyor?

Kanal D'de ekranlara gelen ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da "Hüsnü Çoban Öldü mü" sorusu yanıtı arıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümde Hüsnü şehit mi oluyor?

Kanal D'de ekranlara gelen ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da "Hüsnü Çoban Öldü mü" sorusu yanıtı arıyor. Geçtiğimiz bölümde hastanede tedavi altına alınan ve ameliyat olan başkomiser ölüp ölmeyeceği merakla bekleniyor.

11 yıldır seyirci tarafından sevilerek izlenen Arka Sokaklar'ın 400. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni tanıtımda; Hüsnü'nün gözlerinin açıldığı görülürken aile ve ekibin büyük bir acıyla sarsıldığı gösteriliyor. Ardından aile bir şehit cenazesinde gösterilirken Mesut'un tutuklandığı dikkat çekiyor. Şehit cenazesinin Hüsnü'ye mi bir başka polise mi ait olduğu bu hafta yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Öte yandan sevilen karaktere hayat veren Özgür Ozan yaptığı açıklamada bu karakterin ne kadar baskın olduğunu yeni öğrendiğini söyleyerek " İzleyici nasıl isterse öyle olacak. Uyanmasını istiyorlarsa uyanacak yoksa adam zaten vuruldu ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullandı.

Dizinin başrolünde Zafer Ergin,Özgür Ozan ve Şevket Çoruh yer alırken yönetmenliğini Orhan Oğuz üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem