Arka Sokaklar 406. Bölümü yine zirvede!

Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam ekranlarda

Arka Sokaklar 406. Bölümü yine zirvede!

Arka Sokaklar dizisi bu akşam 406. Bölümü ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yıllara meydan okuyan dizi hala seyirciyi heyecanlandırmaya devam ediyor. Aksiyonu zirveye taşıyan dizi Kanal D ekranlarında saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Selin, Erdal’ın rehin aldığı kızı kurtarmak için kendini feda eder. Heyecanla dolu bu bölümde neler olacak? Bölüm özeti ve fragmanı sizlerle.

Arka Sokaklar 406 dizi özeti ve fragmanı…

Azminin memleketinde yargılanır. Bu durumun nasıl olduğunu anlamak isteyen Rıza baba, Mesut savcının yanına giderler. Azmi havaalanına toplu halde giderler, bu sırada Rıza baba ve Mesut yolda Azmi’yi durdururlar.
Erdal, Bekir’in mekânında saklanmaktadır. Ekip, Erdal’a ulaşmak için Uğur’u da takibe alırlar. Uğur, Azmi’nin verdiği parayı Erdal’a vermek için buluşurlar. Erdal sessiz sakin bir mekânda eğlenirken ekip baskın düzenler. Erdal yanındaki kızı rehin alır. Selin kızı kurtarmak için kendini feda eder.
 
 Geçen hafta neler olmuştu?
Bekir, Selin tarafından rehin alınır. Rıza, Bekir ve Aylin Selin’i kurtarmak için iş başına düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekânında Ayşe’yi korurlar. Ayşe’yi güvenli olması nedeniyle polis aracına götürürler. Ayşe ise araçtan kaçar ve Bekir’e ulaşır.
Konusu:
Yaşadığımız ülkeyi daha yaşanılır bir ülke yapmak için çalışan polisleri konu alır. İstanbul Asayiş Polis Teşkilatı Şube’sinde görev yapan sivil polislerin gece gündüz çalıştıkları yeri geldiğinde kendi hayatlarını hiçe saydıkları aksiyon dolu hikâyeyi ele alır.
 
Yapımcı koltuğunda Türker İnanoğlu’nun oturduğu, Orhan Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu:
Zafer Ergin: Rıza Baba
Şevket Çoruh: Mesut Komiser
Özgür Ozan: Hüsnü Çoban
Oya Okar: Selin Komiser
Alp Korkmaz: Ali
Özlem Çınar: Aylin
Ozan Çobanoğlu: Hakan Çınar
Boğaç Aksoy: Volkan
Figen Evren: Suat
Nazlı Tosunoğlu: Nazike
Yüsra Geyik: Zeliha
Furkan Göksel: Metin
Onur Bay: Tekin
Manolya Aşık: Şule
Efe Günay: Haydarberk
Kerimhan Duman: Tunç
İpek Yaylacıoğlu: Pınar
Hülya Çelik: Ayla
Kaan Uslu: Efe bebek
Tunç Oğuz: Arda
Beste Şamcı: Eda ve
Garipkont
 
Zafer Ergin Kimdir?



30 Ağustos 1942 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini, Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümünü okudu. Ankara Deneme Sahnesinde yetişti. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolü ile oyunculuk kariyerinde kendini ispatladı.
Rol aldığı filmler:
Sümela’nın Şifresi: Temel, Güneşi Gördüm, Ankara Cinayeti, New York’ta Beş Minare, Zalim, Kanlı Düğün, Döngel Karhanesi, Akasya Durağı, Sir Dosyası, Hırsız, Berlin in Berlin, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Bir tren yolculuğu, Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Bağdat Hatun, 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem