Arka Sokaklar 405. Bölümünde heyecan devam ediyor!

  Türkiye’nin sevdiği polisiye dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor.

Arka Sokaklar 405. Bölümünde heyecan devam ediyor!
Türkiye’nin sevdiği polisiye dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Dizide yine heyecan ve bol aksiyonun olduğu 405. Bölümü bu akşam saatler 20:00’de Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Mesut komiserin intikamı üzerinde yoğunlaşan son bölümde nefes kesmeye hazırlanıyor. 
Arka Sokaklar 405. Bölüm özeti ve fragmanı…
Bekir, Selin’i rehin alır. Bunun ardından Bekir Turgut ve Erdal’ı yanına alıp başka bir mekâna geçerler. Aynı zamanda Mesut ve Hüsnü Ayşe’yi tanık koruma merkezinde korumaya çalışırlar. Ayşe’yi resmi polis aracının daha güvenli olduğunu düşündükleri için oraya bırakırlar. Ayşe ise araçtaki polisleri etkisiz hale getirir ve Bekir’e ulaşır. Bu arada Erdal aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin yanına giderler. Bu duruma sinirlenen Azmi, Erdal’ın üstüne yürür. Rıza baba ve ekibi Selin’i Erdal ve Bekir’in elinden kurtarmak için çalışırlar. 
Geçen Hafta neler oldu?
Pınar, Ali’nin sürekli çalışmasına ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder.  Rıza baba, Ali’nin İstanbul’da olmadığını ağzından kaçırır. Ali, içi boş bir tır ve birde şoför ile Diyarbakır’a teröristlere doğru gider. Efsun emniyete gider ve ifade verir. Tarık ise bu durumdan rahatsız olur. Azmi’nin kolay lokma olmadığını söyler ve emniyetteki işlemlerini bitirip gider. Efsun’un kurtarılmasına sinirlenen Azmi tüm nefretini kusar. Bu arada Ali’nin de içinde olduğu tırın şoförünün polis ile işbirliği yaptığını öğrenen örgüt zaman kaybetmeden önlem alır.
Erler Filmin üstlendiği Arka Sokaklar başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Soylu), Şevket Çoruh (Mesut Güneri), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) yer almaktadır. 
Oyuncu Kadrosunda ; Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Ozan Çobanoğlu, Boğaç Aksoy, Figen Evren, Nazlı Tosunoğlu, Yüsra Geyik, Furkan Göksel, Onur Bay, Manolya Aşık, Efe Günay, Kerimhan Duman, İpek Yaylacıoğlu, Hülya Çelik, Kaan Uslu, Tunç Oğuz, Beste Şamcı rol almaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem