Anadolu Farm nedir nasıl oynanır? Çiftlik Bank gibi dolandırıcı mı?

Türkiye'de Çiftlik Bank vurgunun etkileri sürerken bu kez Anadolu Farm isimli sanal tarım uygulaması öne çıktı. Anadolu Farm nedir nasıl oynanır tehlikeli mi Çiftlik Bank gibi dolandırıcı mı vatandaşlar şimdi bunu konuşuyor.

Anadolu Farm nedir nasıl oynanır? Çiftlik Bank gibi dolandırıcı mı?

Çiftlik Bank dolandırıcılık şokunu mağdurlar henüz üzerinden atmamışken bu kez Anadolu Farm ismi bir anda gündeme geldi. Anadolu Farm nedir nasıl oynanır dolandırıcı mı bir anda vatandaşlar bunu merak etmeye başladı. Devlet tarafından hesapları soruşturmaya tabi tutulan Anadolu Farm oyunu hakkında bilgiler burada...



Anadolu Farm nedir nasıl oynanır? Çiftlik Bank gibi dolandırıcı mı?

ANADOLU FARM'DA ÖDEMELER DURDURULDU

Kayseri merkezli Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren ve yılda yüzde 300'e varan oranlarda kar vaat eden Anadolu Farm'ın bir yılda 200 milyon TL para topladığı öğrenildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın incelemeye aldığı, 44.000 üyesi bulunan sistemde 2 hafta önce tüm ödemeler durdu. İnceleme başladıktan sonra üye ödemelerini günlükten haftalığa çıkaran ve sonra da durduran Anadolu Farm'ın üyelerini "İnceleme nedeniyle hesaplarımız bloke edildi. Bu yüzden ödeme yapamıyoruz" şeklinde oyaladığı görüldü. 

ANADOLU FARM NEDİR NASIL OYNANIR? ÇİFTLİK BANK GİBİ DOLANDIRICI MI?

Anadolu Farm da yine internet üzerinden oynanan bir uygulama. Çiftlik Bank gibi sanal yatırım üzerine kurulan sistemle kullanıcılar Anadolu Farm hesaplarına para aktararak sanal çiftliker kurarak sanal hayvanlar ve ürünler satın alıyor. 

Anadolu Farm, Çılgıninekler, Sütbank, Galeribank, Yeşilbank, Çiftlikshop, Bizimtavuklar, İmecebank, Gerçekçiftçi gibi sanal oyunlar da Çiftlik Bank benzeri yapılanma içinde. Ancak bu markalardan biri olan Anadolu Farm'ın üye sayısı ve topladığı iddia edilen para neredeyse Çiftlik Bank ile yarışacak düzeyde.Anadolu Farm Kayseri kuruluşlu gerçek bir çiftliğin sanalla birleşip insanların yatırımlarını değerlendirmek üzere açılmış genç girişimci ürünüdür. Kayseri Sümer Hukuk Plazada büroları mevcut. Arazileri Kayseri Pınarbaşı’nda , hayvan çiftliği ise Erkilette. Şirketin 2 firmaları var. 1 yazılım ve bilişim üzerine diğeri ise hayvan çiftlikleri. Anadolu Farm Ekolium Grup’un iştiraki olarak karşımıza çıkmakta.

Anadolu Farm nedir nasıl oynanır? Çiftlik Bank gibi dolandırıcı mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem