Ali Atay’dan yeni dizi müjdesi!

Ali Atay ekranlara dönmek için gün sayıyor.

Ali Atay’dan yeni dizi müjdesi!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ali Atay tüm sevenlerini şaşırtacak bir karakter ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sevenlerinin merakla beklediği dizinin yapım şirketi ve adı sır gibi saklanıyor.
Komedi dizisi ile büyük beğeni toplayan oyuncu bu sefer dram rolünde oynayacağını açıkladı. Herkesi şaşırtan bu haber tüm sevenleri tarafından daha da büyük ilgi görmeye başladı. Çekimlerinin yakın bir zamanda başlayacağını belirtti.

Ali Atay Kimdir?

20 Nisan 1976 yılında Rize’de doğdu. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamladı. Oyunculuk hayatına ilk defa Şapkadan Babam Çıktı ile başladı. En büyük çıkışını Leyla ile Mecnun dizisi ile yakaladı. Ardından Leyla The Band müzik grubunun vokalistliğini yaptı.

Filmografisi:
Artık Çok Geç, Kırlangıç, Çanta, O Şimdi Mahkûm, İyi Seneler Londra, 40, Vay Arkadaş, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Limonata, 7 Numara, Şapkadan Babam Çıktı, Çeşm-i Bülbül, Cemile, Eşref Saati, Yapma Diyorum, Kılıç Günü, Leyla İle Mecnun, Ben de Özledim, Mutlu Ol Yeter
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem