A101 haftanın kampanyaları yine göz dolduruyor

Hem ucuz hem de kaliteli alışverişin öncelikli adreslerinden biri olan A101’de bu 21 Nisan haftasında yine çok cazip fırsatlar ve birçok üründe çok özel kampanyalar var.

A101 haftanın kampanyaları yine göz dolduruyor

Hem ucuz hem de kaliteli alışverişin öncelikli adreslerinden biri olan A101’de bu 21 Nisan haftasında yine çok cazip fırsatlar ve birçok üründe çok özel kampanyalar var.

İŞTE A101 HAFTANIN KAMPANYALARI

Uzun zamandır televizyon kampanyalarını sürdüren A101 yeni haftada HI-LEVEL, 43HL500 kendinden uydu alıcılı Led TV’yi müşterilerinin beğenisine sunuyor. 43 inç (109 cm) ekranı Full HD 1080p görüntü kalitesi, 1 adet scart girişi, 2 adet HDMI girişi, 1 adet USB girişi, bilgisayara bağlanma özelliği, Vestel servis güvencesi, duvara asma aparatı hediyesi, 999 TL’lik fiyatı ve 8 taksit imkanı ile mağazalardaki yerini aldı.

Bir diğer ürün ise tablet bilgisayar almak isteyenleri kendisine çekecek olan 1.2 Ghz 4 çekirdekli işlemcisi, IPS ekranı, 1 GB DDR Ram’i, 2 MP arka kamerası, 8 GB dahili hafızası, 32 GB’ye kadar Micro SD kart desteği, Android 5.1 Lollıpop işletim sistemi, 2 yıl Vestel servis güvencesi, 159 TL’lik fiyatı ve 8 taksit imkanı ile çok cazip bir ürün.

Çocuklara özel olarak ise 3-8 yaş için uzaktan kumandalı, 6V-7A akü, emniyet kemeri, farklı renk seçenekleri, uzaktan kumandanın aktif olduğu durumda sadece uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme özelliği, saatte 3 kilometre hızı, 2 yıl garantisi, 349 TL’lik fiyatı ve 8 taksit imkanı ile akülü araba.

Mağazalarda bunların yanında 16 GB ve 8 GB hafıza kartları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla satışa sunulan dijital baskılı çocuk odası halısı, lisanslı ürünler olan kırlent, perde, tek kişilik nevresim takımı, su matarası, figürlü çocuk kol saati, oyuncak çeşitleri, iki dolabı ve aynası ile banyo seti, Bay/bayan spor ayakkabılar, spor seyahat çantası, Bay/bayan ve çocuk mikro eşofman altı gibi ürünlerde yer alıyor.

Ayrıca mutfak için çok fonksiyonlu öğütücü, emaye pişir sakla 3’lü tencere seti, tava ve sahan seti, derin tepsi, çeşitli saklama kapları ve daha birçok ürün, Isıtıcılı ağda seti, Scotch Brite temizlik ürünleri, Mılkman yoğurt ve peynir çeşitleri, Mabel çikolata çeşitleri, Torku’dan çocuklara özel ürünler, Marmarabirlik zeytin çeşitleri, Aksu Vital bal ve pekmez çeşitleri de alıcısını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem