A101 aktüel ürünleri 2 Haziran'da bomba gibi

Her hafta perşembe günlerini kampanyalı olarak geçiren A101 bu hafta da birçok çeşit ürünü uygun fiyatlarla müşteriye sunacak. Yayınlanan kataloglarda yine bir çok farklı çeşit bulunuyor.   A101 aktüel ürünleri nde muhteşem fırsatlar var. Cep telefonundan

A101 aktüel ürünleri 2 Haziran'da bomba gibi
Her hafta perşembe günlerini kampanyalı olarak geçiren A101 bu hafta da birçok çeşit ürünü uygun fiyatlarla müşteriye sunacak. Yayınlanan kataloglarda yine bir çok farklı çeşit bulunuyor.
 
A101 aktüel ürünleri nde muhteşem fırsatlar var. Cep telefonundan, sandalye masaya, bahçe ürünlerinden uydu alıcılara, dolaptan temizlik ürünlerine ve mutfak malzemelerine kadar indirimi ürünler bulunuyor. Yaz ayları öncesinde özellikle bahçelerde kullanılacak ürünler müşterilerin gözdesi olabilir. Ayrıca daha önce bir çok kez kampanyada yer alan ürünlerinde yine satışa çıkacağı görülüyor. Haftanın dikkat çeken ürünü ise Samsung J120 akıllı telefon oldu.
 
Gelin birlikte 2 Haziran A101 aktüel ürünlerini inceleyelim;
 
Hı Level 49inç Uydu Alıcılı full hd televizyon (1.119), Samsung Galaxy J120 akıllı telefon (569), Hometech uydu alıcısı( 39,95), Hı Level 16 GB usb bellek (12.95) , Plastik masa (69,95), plastik sandalye (14,95), Sandalye minderi (4,95), Plastik tabure (6,50) 10lu mandal (2,50), sineklik pencere (4,95), Işıldak (9,95), Ayakkabı dolabı (79,95), Katlanabilir yaylı yatak (109), plates seti (22,50), 4lü çorap (3,50), paspas (4,95), Kadın pijama (17,50), oyuncak at aarabası (4,95), oyuncaj sürmeli araba (3,95), Güneş sütü (27,95), 50 faktör krem (27,95), 30 faktör dudak koruyu krem (5,90), plaj çantası (19,95), 15 faktör güneş spreyi (17,95) Bronzlaştırıcı (17,95), Çocuk güneş sütü (27,95), magnum mini çeşitleri 6*60 (12,95 tl) ekmek kadayıflı maraş dondurma (14,95), lipton 1 kg çay (19,95), tomurcuk çayı (1,50), Osmanlı şerbeti (2,95).
 
Bu ürünler dışında bir çok çeşitte daha kampanya bulunuyor.
a101-001.jpeg
 
Ürün grupları

Et ve Etli Mamüller: Taze Tavuk Eti Tabaklı, Taze Tavuk Eti Poşetli, Pişirilmeye Hazır Et Ürün, Sucuk, Sosis, Salam, Yumurta, Jambon Süt ve Sütlü Mamüller: Süt, Yoğurt, Ayran, Tereyağ, Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Krema Peynir, Özellikli Peynirler, Hazır Tatlılar İçecekler: Su, Meyve Suları, Maden Suları, Gazlı İçecekler, Çay, Kahve, Toz İçecekler, Şalgam Suyu, Sporcu İçecekleri, Enerji İçeceği Bakliyat ve Unlu Mamuller: Makarnalar, Ekmek, Pirinç, Bakliyat, Unlar, Pudingler, Şeker, Yufka, Krem Şanti, Kakao, Maya, Pasta Sosları, Buğday Nişastası, Mantı, İrmik, Kuru Tatlılar Kuruyemişler: Kuruyemişler, Chips Kahvaltılıklar: Zeytin, Reçel, Bal, Gevrekler, Helva, Musli, Ezmeler, Kahvaltılık Sos Bisküvi ve Şekerleme: Bisküvi, Krakerler, Kekler, Gofretler, Çikolata ve Çikolata Barlar, Şekerlemeler, Cikletler, Vitaminler, Çocuk Maması, Etimek, Grissini Konserve ve Baharatlar: Baharatlar, Bulyon, Çorba, Hazır Yemek, Ketçap, Mayonez, Konserve, Sirke, Soslar, Turşular, Tuz, Kabartma Tozu / Vanilin, Harçlar, Közlenmiş Ürünler Margain ve Sıvı Yağlar: Margarin, Sıvı Yağlar Meyve ve Sebzeler: Meyve, Sebze Dondurma ve Dondurulmuş Ürünler: Dondurulmuş Ürünler, Dondurma Deterjan ve Temizlik Ürünleri: Toz Deterjan, Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Suyu, Yumuşatıcı, Bez ve Süngerler, Bulaşık Teli ve Eldiveni, Lavabo Fayans, Sert Yüzey Temizleyici, Çözücü, Koku Giderici, Sabun, Cam Temizleyici, Halı Temizleyici, Arap Sabunu, Sıvı Deterjan Kağıt Ürünleri: Çocuk Bezi, Hijyenik Ped, Kağıt Havlu, Kağıt Mendil, Kağıt Peçete, Tuvalet Kağıdı, Islak Kağıt Ürünleri Kozmetik Ürünleri: Bebek Bakım Ürünleri, Ağız Bakım, Kremler ve Losyonlar, Deo-Edt-Roll On Stick, Kolonyalar, Pamuk ve Kulak Çubuğu, Saç Bakım, Sağlık Ürünleri, Traş Ürünleri, Vücut Bakım, Sıvı Sabun, Yüz Bakım Gıda Dışı:Çoraplar, Folyo - Stretch Film, Bardak, Plastik Torbalar, Piller, Kişisel Bakım, Kibrit ve Çakmak, Aydınlatma Gereçleri, Ayakkabı Boyası ve Sünger, Bijuteri, Kontör

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem