1461 Trabzon Denizlispor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında küme düşem hattını yakından ilgilendiren mücadelede 1461 Trabzon Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek2in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Erkan

1461 Trabzon Denizlispor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında küme düşem hattını yakından ilgilendiren mücadelede 1461 Trabzon Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek2in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Erkan Akbulut yapacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele TRT Spor ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

atesli-top-041.jpg

Maç öncesinde ev sahibi ekip 34 puanla 15. sırada yer alırken deplasman ekibi 33 puanla 16. sırada bulunuyor.

İki takım bugüne kadar 5 kez karşı karşıka gelirken 3 karşılaşmadan ev sahibi ekip 2 karşılaşmadan ise deplasman takımı galibiyetle ayrıldı. İki takım hiç berabere kalmadı. Ev sahibi takım sahasında oynadığı 2 karşılaşmayı da kaybetmedi.

Taraflar en son 20.12.2015 tarihinde deplasman takımının evinde karşılaşırken müsabakayı deplasman takımı 4-1 kaznadı.

TRT SPOR CANLI YAYINI

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler