Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi

Son dönemde en çok gündeme gelen isimlerden biri olan ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi.

Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi

Devrim Özkan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte detaylar...'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Songül Payaslı' karakterine hayat veren Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan, kaza geçirdi. Özkan, konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Oyuncu, "Merhabalar... Arayan, soran tüm herkese teşekkür ederim. Babam önemli bir trafik kazası geçirdi maalesef ama şükür ki şu an durumu iyi diyebiliriz. Bolca duaya ihtiyacımız var sadece en güzel şekilde toparlayabilmemiz için..." dedi.

devrim-ozkan.jpg

Son dönemlerin parlayan yıldızları arasında yer alan Devrim Özkan, yalnızca rol kabiliyetiyle değil, duru güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Muğla'da doğup büyüyen oyuncu, lisans eğitimini de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde almıştı. Daha önce Ramo dizisinde kamera karşısına geçen Devrim Özkan, şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyiciyi ekrana kilitliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin