Deva Partisi Trabzon'dan Ankara çıkarması

DEVA Partisi Trabzon yönetimi Milletvekili aday adayları Ankara çıkarması gerçekleştirdi.

Deva Partisi Trabzon'dan Ankara çıkarması

DEVA Partisi Trabzon yönetimi Milletvekili aday adayları ile Ankara Genel Merkezde görüşmelerde bulundu.

DEVA Partisi Genel Merkezinin düzenlediği 28.Dönem Milletvekili aday adaylarını tanışma  görüşmelerine katılan Trabzon heyeti görüşmesi sonrası DEVA Partisi Seçimişlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı İdris Şahin ile biraraya geldi.

İdris Şahin Trabzon'a duyulan güvenin altını çizerken, DEVA damgasının en yoğun hissedilecegi illerin başında Trabzon'un geleceğini belirtti.

DEVA Partisi kurucu İl başkanı Kubilay Çiçek yaptığı açıklamada; "Değerli yol arkadaşlarım ile bugün aday adayı tanışma görüşmelerimizi gerçekleştirmek üzere Ankara'dayız. Bildiginiz gibi mübarek Ramaza  ayındayız tüm vatandaşlarımızın Ramazan’ı şeriflerini kutluyorum. Rabbim yaptıkları tüm ibadetleri kabul etsin.Paylaşıma en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde bizlerde tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanındayız. Seçime çok kısıtlı bir zamanın kaldığı bu günlerde,gece gündüz demeden tüm teşkilatlarımız ile sahada olacağız. Bu süreçte Trabzon’umuz için seçilecek olan milletvekili adaylarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

DEVA Partisi Trabzon’dan Milletvekili aday adayı olan isimler;

Kubilay Çiçek
Hatice Kahraman Ekşi
Mustafa İsaoğlu
Selçuk Keskin
Deniz Dinçer Kılınç 
İhsan Günaydın 
Serkan Kul
Funda Çuvalcı
Lokman Uzun
Lokman Albayrak
Bartu Hasançebi

Deva Partisi Trabzon'dan Ankara çıkarması

Deva Partisi Trabzon'dan Ankara çıkarması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset