Depremzedeler için saygı duruşunda Burak Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hollanda'da forma giyen Burak Yılmaz, maç öncesi saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı.

Hollanda Eredivisie'nin 21. haftasında Türk futbolcular Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın formasını giydiği Fortuna Sittard, Emmen deplasmanına konuk oldu. Zorlu mücadeleyi Sittard, Oğuzhan'ın 76. dakikada attığı tek golle 1-0 kazanmasını bildi. 

3 TÜRK DE 11 BAŞLADI
Ligde 4 maçtır kaybetmeyen Fortuna puanını 26'ya yükseltirken, Emmen de 16 puanda kaldı.

Karşılaşmada Oğuzhan 90. dakikada oyundan çıkarken, Doğan ve Burak 11 başladıkları mücadeleyi tamamladı. 

'TÜRKİYE İÇİN DUA ET'
Oğuzhan Özyakup attığı gol sonrasında yaşanan depremler nedeniyle zor günler geçiren ülkemize mesaj gönderdi.

Tecrübeli futbolcu, 'Pray for Turkey' (Türkiye için dua et) yazılı tişörtü kameralara göstererek farkındalık oluşturdu.

TÜRKİYE VE SURİYE BAYRAKLI KAPTAN PAZUBANDI
Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, karşılaşmaya ülkemizde yaşanan deprem felaketine destek mesajı içeren kaptanlık pazubandıyla çıktı.

BURAK GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Türkiye'de Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formalarını giyen milli yıldız Burak Yılmaz ise maç öncesinde ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle yapılan saygı duruşu sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. 

'UZAKTA OLABİLİRİM AMA KALBİM ÜLKEMLE'
Bir de sosyal medya paylaşımı yapan Burak Yılmaz, 'Türkiye için dua et' yazılı forma tuttuğu fotoğrafına, 'Uzakta olabilirim ama aklım, fikrim, kalbim canım ülkem ile' mesajını ekledi.

TÜRKİYE İÇİN ÖZEL FORMA
Fortuna Sittard, oynanan Emmen müsabakasına Türkiye’de yaşanan deprem felaketi mağdurlarına yardım amacıyla özel bir formayla çıktı.

Bu çerçevede Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın forma giydiği maçta Fortuna, resmi sponsor yerine SMS yoluyla bağış toplarken yardım kuruluşu GIRO 555 logosu taşıyan formayla mücadele etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor