Deprem bölgesinden Trabzon’a döndü canlı yayında gözyaşlarını tutamadı “Öyle bir an var ki benimle ömür boyu gidecek"

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgeye giden ve oradaki kurtarma çalışmalarına katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Trabzon’a döndü.

Haber61 - Özel haber- Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde felakete yol açan deprem sonrasında tüm Türkiye adeta seferber oldu.

Depremin il anından itibaren harekete geçen ve bölgeye giden Trabzon Büyükşehir belediye ekiplerinde görevli itfaiye personeli Ahmet Aziz Baltacı, Haber61 canlı yayınında yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Araklı ekibinde görevli Baltacı “Çok üzüldüğüm bir an oldu, onu anlatmak istemiyorum. O benimle ömür boyu gidecek.” İfadelerini kullandı.

Baltacı “Deprem haberini aldığımızda arkadaşlarla hemen toplandık ve yola çıktık. Yolu baya uzatmak zorunda kaldık. O insanlara yetişebilmek için çok çaba sarf ettik. Oradaki insanların acılarını da mutluluklarını da gördük. Bizi nasıl bağrına bastıklarını da gördük. Ellerindekileri bizimle paylaştığını da gördük. Kendi çocuklarımı kurtarmış gibi sevindiğim anlar oldu. Çok üzüldüğüm bir an oldu, onu anlatmak istemiyorum. O benimle ömür boyu gidecek.” İfadelerini kullandı.

Trabzon'a gelen itfaiye ekibi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber