Deprem bölgesinde pes dedirten olay! “Ev sahibi kira istiyor”

Kahramanmaraş’ta Haber61’e konuşan bir depremzede ev sahibinin kendisinden kira istediğini söyledi. 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde kiracıları isyan ettiren olaylar yaşanıyor.

Bölgeye giden Haber61 ekibine açıklamalarda bulunan kiracı bir depremzede ev sahibinin kendisinden kira istediğini söyledi. 

“EV KİRALARI 2-3 KAT ARTTI”

Haber61’e konuşan bir vatandaş ev kiralarının 2-3 kat arttığını belirterek, “Depremden sonra ev kiraları 2 katına 3 katına çıktı. Kiracılara zulüm ettikleri yetmiyor gibi Afetten de ders almadılar. Devletimiz 2.- 3. Evi olanların evlerine el koysun. Kiracılara öncelik tanınsın” dedi.

“EV SAHİBİ KİRA İSTİYOR” 

Bir başka vatandaş ise ev sahibinin kendisinden kira istediğini vurgulayarak, “Bin liraya kimsenin oturmadığı evler şimdi 15 bin lira. Benim devletim yağmacıyla mı uğraşsın, fırsatçıyla mı uğraşsın. Dile getirecek çok şey var. Önce kiracıya ev versinler. Ev sahibim beni aradı benden kira istiyor. Eşyaların içindeyse para ver diyor. Kendi enkazın altında kalmadı ya akıllanmadı. Adam ya eşyanı al çık ya da kiramı ver diyor. Beterin beteri var. Halimize şükür. Her çadırda panel var. Elektrik var. Devletten Allah razı olsun. Ama bu fırsatçılarla uğraşmak zor.” İfadelerine yer verdi. 

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak - Kahramanmaraş - Elbistan - 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler