Demet Özdemir’in eşi Oğuzhan Koç Sert görünmek için estetik yaptırdı!

Geçtiğimiz yıl Demet Özdemir'le nikah masasına oturan Oğuzhan Koç düğün öncesi estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Demet Özdemir’in eşi Oğuzhan Koç Sert görünmek için estetik yaptırdı!

Fazla kilosundan kurtulmak için göbek ve kalça yağlarını aldırdığı öne sürülmüştü. Ünlü popçu yeniden estetik iddiasıyla gündeme geldi.

Belirginleşen yüz hatları dikkatlerden kaçmayan Koç'un estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.Yaşadıkları kısa süreli ayrılığın ardından geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta evlilik kararı alan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yaz aylarında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu.

Düğün öncesi fazla kilolarından kurtulmak isteyen Koç'un estetik için bıçak altına yattığı ve göbek ve kalça yağlarını aldırdığı ileri sürülmüştü. Oğuzhan Koç yeniden estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.

oguzhan-koc-demet-ozdemir.jpg

Belirginleşen yüz hatları dikkatlerden kaçmazken sevilen müzisyen "jawline" adı verilen çene dolgusu yaptırdığı ileri sürüldü.Temizmagazin'in iddiasına göre; çene hattının daha çıkıntılı ve keskin bir görünüme sahip olması amacıyla uygulanan "jawline operasyonu" erkeklerde daha sert görünmek için tercih ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin