Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi!

Koç'un, dudak uçuklatan bu rakamı; yılbaşını Özdemir ile birlikte geçirmek istediği için geri çevirdiği ortaya çıktı.

Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi!

Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden ünlü şarkıcı, yılbaşı gecesinde sahne almak için KKTC ve Azerbaycan’dan gelen 1.5 milyon TL'lik teklifi reddettiği haberleriyle gündeme geldi.

Yılbaşı planlarından bahseden ikili, “İkimizin de işleri çok yoğun. Bu yüzden bu yılbaşını birbirimize ayırdık. Nereye gideceğimiz belli değil daha. Zaten burada olursak sizinle karşılaşacağız” açıklamasını yapmıştı. 2022 yılını da değerlendiren ikiliden Özdemir, "Allah sizlere de nasip etsin. Çok güzel geçti. Sürprizler ile doluydu başlangıcı. Sonucu çok heyecan vericiydi benim için. Güzel başlangıçlar yaptık. İnşallah bir sonraki yıl da bir önceki yılı aratmaz diyeyim" ifadelerini kullanmıştı. Koç ise “Sürprizler ile dolu bir yıldı. İnşallah daha güzellerini hep birlikte yaşarız” demişti.Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ise hamilelik haberleriyle gündeme gelmişti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile yıllar sonra sahnelere dönen şarkıcı İzel Çeliköz, sosyal medya hesabından 'Bebek' isimli parçası eşliğinde Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin fotoğrafını yayınlamış ve fotoğrafa “Size gelsin” notunu düşerek, kalp emojisi eklemişti.

Bu paylaşım sonrasında sosyal medyada "Demet hamile mi?" yorumları yapılmış; ancak güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasını jest hızıyla yanıtlamıştı. Özdemir, Instagram hesabından, “En sevdiğim İzel şarkısıdır ama henüz değil” açıklamasını yaparak, hamilelik iddialarını yalanlamıştı.

Tüm bunların ardından Oğuzhan Koç'un, yılbaşı gecesinde sahne almak için KKTC ve Azerbaycan’dan gelen 1.5 milyon TL’lik teklifi eşi Demet Özdemir için geri çevirdiği ortaya çıktı. Şarkıcı, 4 Ocak’ta yeni projesi için sete çıkacak oyuncu eşiyle yoğunluk nedeniyle daha az görüşeceklerini düşünerek, sahneye çıkmak yerine; Özdemir'in yanında olmak istedi.Koç, dört günlük Avrupa tatili organize ederek, 2023’e Demet Özdemir’le yurt dışında “Merhaba” diyecek. Çift, seyahatleri boyunca üç ülke gezerek, mini bir Avrupa turu yapmış olacak. Hollanda ve İtalya’yı tercih eden ikilinin, üçüncü rotası ise ilerleyen günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler