Cumhurbaşkanlığı seçimi için sürpriz aday! Resmen açıkladılar

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi siyaset arenasında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için sürpriz aday! Resmen açıkladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'dan sonra bir isim daha Cumhurbaşkanlığı için adaylığını duyurdu.

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE İTTİFAKI KURULDU
"Türkiye İttifakı" ismiyle bir araya gelen TEK Parti, Anadolu Birliği Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Osmanlı Partisi, Vatanseverler Partisi, Yeni Anavatan Partisi ve Yeni Yol Partisi; Ahmet Özal'ın adaylığını ortak bir metinle açıkladı.

100 BİN İMZA TOPLANACAK
"Türkiye İttifakı" çatısı altında toplanan 7 siyasi partinin, Ahmet Özal'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının resmiyet kazanması için 100 bin imza toplaması gerekecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset