Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete mesaj: Bir masayı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’te depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete mesaj: Bir masayı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edemez

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis’te depremzedelerle buluştuğu iftar programında konuştu. HDP ile ittifak yapan 7'li koalisyona sert ifadelerle yüklenen Erdoğan, "Bir masa etrafında 7-8 kişiyi idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez. Türkiye'yi ve deprem bölgesindeki şehirleri kavga eden, birbirinin kuyusunu kazan, ruhsuz, ufuksuz, vizyonsuz kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis’te depremzedelerle buluştuğu iftar programında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Bir masayı idare edemeyenlerin 85 milyon Türkiye'yi idare etmesi beklenemez. Teröristlerle işbirliği yapanların benim milletime vereceği bir şey yoktur" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Ramazanın en güzel yanlarından biri zengin fakiri ayrımı olmaksızın bir araya gelmek. İşte bu ayrımların kalktığı yer iftar sofrasıdır. Bizler ortak bir kaderi ortak bir geleceği de paylaşıyoruz. Diğerleri ne yaparlarsa yapsın, hangi sahte gündemlerin peşinde koşarlarla koşsun. Biz günümüzü deprem öncelikli gündemimizle geçiriyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete mesaj: Bir masayı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edemez

"YARALARI EN KISA SÜREDE SARACAĞIZ"
11 vilayetin 11'ini de dolaşacağız. Depremzede kardeşlerimizli birlikte olacağız. Devletimizin tüm kurumlarını seferber ederek, her alanda sizlerin yanında olduk. Bakan arkadaşlarımızı süratle illerimizde görevlendirdik. Altyapı ve üstyapı sorunlarının çözümünü temin ettik. Kilis'te hayat eski düzenine kavuşuncaya kadar sizleri yalnız bırakmayacağız. Devlet, millet, sivil toplum sırt sırta vererek yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Kilis'i eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız.

67 BİN KONUTUN YAPIM SÜRECİ BAŞLADI
Deprem konutlarının inşası konusunda zemin etütleri biten yerlerde temelllerimizi atıyoruz. Depremzedeleri kendilerini içinde güvende hissedecekleri kalıcı konutlarına kavuşturmak istiyoruz.

KÖY EVLERİ BAYRAMA YETİŞEBİLİR
Köy evlerinin bir kısmını bayrama kadar yetiştirme durumumuz olabilir. Kilis'te 1643 afet konutu ve 2 bin 628 köy evi inşa edeceğiz. Şehrimizde yapılacak toplam mesken sayısı 4 bin 271'i buluyor. 67 bin konutun yapım süreci başladı. En kısa sürede teslim edeceğiz. Yatay mimariden taviz vermiyoruz. Konutlar 3-4 katlı olacaktır.

"BİR MASAYI İDARE EDEMEYENLER TÜRKİYE'Yİ İDARE EDEMEZ"
Türkiye bu felaketin üstesinden gelerek hedeflerine doğru ilerleyecektir. Millettin sıkıntısını ikbal kapısı gören kifayetsizlere aldırmadan biz tedbire sarılıp takdire teslim olarak afetle mücadelemizi yürüteceğiz. Ülkemizin hızlı karar alan bir yönetime ihtiyaç duyuyor. Bir masa etrafında toplanmış 7-8 kişiyi idare edemeyenlerin 85 milyonu vatandaşıyla Türkiye'yi idare etmesi beklenemez. Teröristlerle elele dolaşanların benim ülkeme vereceğime hiçbir şeyi yoktur. Cudi'de Gabar'da Tendürek'te nasıl gömdüysek, 14 Mayıs'ta siz sandığa gömeceksiniz. Ülkemizin ne fizuli tartışmalarla boşa harcayarak vakti ne de birilerini bekleyecek sabrı var. Türkiye'yi ve deprem bölgesindeki şehirleri sürekli kavga eden, birbirinin kuyusunu kazan, ruhsuz, ufuksuz, vizyonsuz bir kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz. 14 Mayıs'ta geleceğinize sahip çıkmanızı istirham ediyorum. En doğru kararı vereceğinize inanıyorum. Şehit savcımızı katleden zihniyetle, bu zihniyetin destekçileriyle, eli kanlı katilleri meşrulaştırmaya çalışan terör yandaşlarıyla mücadeleyi sürdüreceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem