Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.

Ziyareti sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Fatih Erbakan, "Kendileriyle önümüzdeki seçim sürecindeki çalışmalarla ilgili fikir alışverişlinde bulunduk. Cumhur İttifakı'na katılmamızdan ötürü tebriklerini ilettiler. Geçtiğimiz hafta ittifaka katılma fikrimizi beyan etmiştik. Bu karar doğrultusunda 14 Mayıs seçimlerine tüm bölgelerde kendi aday ve logomuzla ittifak çatısı altında seçime gireceğiz. İnanıyoruz ki ülke ve milletimizin hayrına olan prensiplerimiz ortak hedef haline dönüşecektir. Milli görüş hareketi olarak hayra vesile olan, şerre de mani olan siyasi bir anlayışı ortaya koyduk. Bundan sonra da böyle olacak. Ülkemizin geleceğini düşünmek birinci vazifemizdir” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin ilkelerinden taviz vermediğini belirten Fatih Erbakan, “Geldiğimiz noktada altılı bir kaosa memleketi teslim etmeme adına milli ve kararlı bir adım atarak Cumhur İttifakı'na katıldık. İlke ve prensiplerimizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Milletimiz bilmelidir ki, dün hangi doğru ve yanlışları dile getirdiysek, bundan sonra da aynısını dile getireceğiz. Doğruların hakim olması adına mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nin güçlü şekilde mecliste temsil edileceğine inandığını kaydeden Erbakan, “14 Mayıs seçimlerinin hemen ardından Cumhurbaşkanımız kuracağı hükümetle, prensiplerimiz ışığında faydalı hizmetleri hayata geçirecektir. Biz de “milli görüş meclise” adlı sloganımız ile başlattığımız yolun sonunda en iyi şekilde mecliste temsil edileceğiz. Milli ve yapıcı muhalefetimizi daha da güçlü şekilde meclis çatısı altında devam ettireceğiz. Meclis dışında dahi hayra vesile olan, şerre fren olan bir siyasi parti olarak bugünlere geldik” dedi.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset