Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu bugün bitiyor!

Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresinin bugün saat 17.00'de dolacağı hatırlatıldı.

Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu bugün bitiyor!

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. 52 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile birlikte milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimini gerçekleştirecek. Yapılacak olan kritik seçimler öncesinde Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği takvim işliyor. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler müracaatlarını tamamladı. 100 bin imza ile aday olmak isteyenler için süreç devam ederken YSK'dan bir hatırlatma daha geldi. 

ADAYLIK BAŞVURUSU BUGÜN SONA ERİYOR
Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yönelik takvimine göre, siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresi bugün saat 17.00'de dolacağını bildirdi.

31 MART'TA ADAYLAR NETLEŞİYOR
Cumhurbaşkanı kesin aday listesi 31 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacak. Böylece devletin zirvesindeki makam için propaganda dönemi başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem